CULEJ 'PUŠTAO' HIMNU

NOVI PERNAROV PERFORMANS: Četiri minute šutio za govornicom zbog mladih koji su napustili Hrvatsku

Zastupnik Ivan Pernar danas je za saborskom govornicom šutio četiri minute u znak prosvjeda zbog mladih koji su napustili ili u ovom trenutku napuštaju Hrvatsku.

NADAHNUTA RASPRAVA O AUTORSKIM PRAVIMA: Bunjac ‘pjevao’ Ustani bane Jelačiću!, Culej citirao stihove iz Biblije

Na početku svog izlaganja Pernar je govorio o tome kako na zahtjeve Živog zida čelnici Sabora nikad ne daju stanku dok to čine na zahtjeve drugih stranaka. Predsjednika Sabora Petrova kritizirao je zbog “selektivnosti”, a progovorio je i nekoliko rečenica o slobodi govora.

Preostalo vrijeme koje je imao na raspolaganju za govornicom jednostavno je odšutio.

Kao da to već nije dovoljan performans u Saboru, netko je u saborskim klupama, dok je Pernar šutio, na mobitelu pustio “Lijepu našu”. Kako se čuje na objavljenoj snimci to je učinio HDZ-ovac Stevo Culej. Kad su zastupnici predsjedavajućem Željku Reineru rekli da se “Culej sprda s himnom”, Reiner je odgovorio: “Nisam čuo da kolega Culej svira himnu, ali sasvim sigurno to ne bi bilo primjereno”.

Na sve to Pernar je kratko dobacio:

“Molim vas da me ne ometate u izlaganju, predsjedavajući. Hvala”, što je izazvalo salvu smijeha među zastupnicima. Reiner nije intervenirao.

“Ja vas molim da ne ometate govornika”, rekao je Reiner zastupnicima. Pogledajte snimku koju je Pernar objavio na Facebooku.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr