DIRLJIVA PORUKA

PERNAR SE ŽELI POMIRITI SA SINČIĆEM I ŽIVIM ZIDOM: ‘Žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, griješili smo i jedni i drugi’

Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, poručuje Pernar

Prije gotovo točno godinu dana, Živi zid se spektakularno raspao zbog osvojene fotelje u europskom parlamentu.

Ivan Pernar, nakon oštrih riječi upućenih Viliboru Sinčiću, a osobito njegovoj supruzi Vladimi Palfi, osnovao je vlastitu stranku, Stranku Ivana Pernara.

PERNAR JE NAPUSTIO ŽIVI ZID: ‘Sinčić je zapečatio sudbinu stranke, ali i svoju. Vladimira sustavno laže, rekao sam joj: Sad je fajrunt!’

Uoči parlamentarnih izbora, na kojima ankete jasno pokazuju da ni jedna od te dvije stranke neće ući u parlament (prema posljednjem Cro demoskopu, koalicija Živog Zida i Promijenimo Hrvatsku uživa 1,7, a SIP 1,4 posto potpore), Pernar je na Facebooku pružio ruku pomirenja.

‘Griješili smo i jedni i drugi’

Istaknuo je kako mu je žao što je Sinčića nazvao masonom, a sve svađe pripisuje neiskustvu.

“Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću.

Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto.

Pozivam ga da prijeđe preko svih loših stvari koje su se uslijed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.

Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo”, napisao je Pernar.

Povratak na Net.hr