POZIV NA PANTOVČAK

PERNAR IZNENAĐEN KAO NIKAD: Kolinda ga je pozvala na kavu, on odmah rekao sve što o njoj misli

Sutra poslijepodne Ivan Pernar iz Živog zida, koji je u Hrvatskom saboru zastupnik stranke Abeceda demokracije, neće biti za tamošnjom govornicom. Pozvan je, naime, na kavu kod predsjednice Republike.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović još je tijekom konzultacija s izabranim zastupnicima nakon održanih izvanrednih parlamentarnih izbora obećala Pernaru da će ga pozvati na kavu. Obećanje će, kako doznaje Večernji list, ispuniti sutra u 15.20 sati kada će mladi zastupnik doći u njezin Ured na Pantovčaku.

PERNAR NAHVALIO PUPOVCA: ‘Mediji su ga prikazivali kao četnika i izdajnika, ali on je veći domoljub od…’

Spreman razgovarati i s najvišim dužnosnicima

Njihovo druženje u ponedjeljak je već najavio i sam Pernar u objavi na Facebooku.

“Cijenim njezinu odluku za susretom i slobodnom razmjenom mišljenja. Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom kao što su me prozvali nakon susreta sa Sergejem Trofimovim, prvim tajnikom ruskog veleposlanstva. Ovom prilikom naglašavam da sam spreman na susret, razgovor i razmjenu mišljenja sa svim članovima diplomatskog zbora bez obzira na zemlju iz koje dolaze, ali i najvišim državnim dužnosnicima po svim aktualnim pitanjima”, napisao je Pernar u svojoj objavi.

Još je naglasio kako mu se predsjednica “tijekom dva prethodna susreta (za vrijeme konzultacija) svidjela kao osoba, bez obzira na različitost u mišljenju po političkim pitanjima”.

‘ZVIJEZDA SE RAĐA’: Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi, a preveden je i na njemački

 

 

Povratak na Net.hr