SHOW U SABORU

PERNAR DOJURIO BEZ DOPUŠTENJA ZA GOVORNICU, BRKIĆ GA IZBACIO VAN: ‘Policija je provalila u njihovu kuću, a vi gledate samo sebe’

Zastupnik Živog zida ponovno je priredio show u sabornici

Tijekom saborske rasprave o Zakonu o regionalnom razvoju u četvrtak prijepodne, zastupnik Ivan Pernar (Živi zid) dojurio je bez dopuštenja za govornicu, prebacujući temu na deložaciju koja je, kako je rekao, upravo u tijeku, na što što mu je predsjedavajući, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić, pozivajući se na višestruku povredu Poslovnika, naložio da se udalji sa sjednice te odredio 15-minutnu stanku.

PERNAR POKUŠAVAO SPRIJEČITI DELOŽACIJU, POLICAJCI GA BACILI NA POD: ‘Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a’

Ispad se dogodio dok je SDP-ovac Alan Prelec iz zastupničke klupe replicirao na temu indeksa razvijenosti, na što je za saborsku  govornicu, bez odobrenja predsjedavajućeg, dojurio Ivan Pernar (Živi zid).

“Dok vi filozofirate obitelj Gračanin je deložirana, policija je provalila u njihovu kuću… vi samo gledate sebe. Možete se sramiti svi”, vikao je Pernar za saborskom govornicom.

“Zbog višestruke povrede poslovnika određujem vam udaljenje sa sjednice”, poručio je predsjedavajući Sabora Milijan Brkić te odredio 15-minutnu stanku.

Pernar je na svome Facebooku naveo kako je riječ o deložaciji obitelji Gračanin, na adresi Črnomeljski put, u zagrebačkom naselju Kustošija, zbog kredita banci.

Povratak na Net.hr