PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ PREDALA KANDIDATURU: / 'Nadam se da ćemo se natjecati programima i argumentima, a ne niskim udarcima'

Pavičić Vukičević je zahvalila Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su podrškom njezinoj kandidaturi i dali podršku i suglasnost 'za jedan kvalitetan i ozbiljan izborni program'

22.4.2021.
11:36
Davor Puklavec/PIXSELL

Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja stranke Bandić Milan 365 za gradonačelnicu Zagreba, predala je u četvrtak Gradskom izbornom povjerenstvu potpise za svoju te kandidature njezinih zamjenika - Ivice Lovrića i Otta Barića.

Pavičić Vukičević novinarima je izjavila kako su potpise prikupljali samo proteklog vikenda, poštujući sve epidemiološke mjere, prikupili su ih više nego je potrebno, a od izbornog povjerenstva očekuju da ih tijekom dana dodatno provjeri.

'Kvalitetan i ozbiljan izborni program'

Zahvalila je Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su podrškom njezinoj kandidaturi, kako je rekla, dali zapravo podršku i suglasnost "za jedan kvalitetan i ozbiljan izborni program".

"Za izborni program koji potiče na sigurnost socijalnih, ali i svih drugih mjera koje čine kvalitetu života u našem gradu, na rješenje prometnih gužvi, odlagališta otpada, odnosno zbrinjavanja otpada te za jaču participaciju, za uključenje naših sugrađana u sve procese odlučivanja", istaknula je.

Pavičić Vukičević kao najbitnije u svom programu navodi obnovu Zagreba nakon potresa te novi investicijski zamah koji će dovesti novo zapošljavanje i novi polet u gradu.

Ostale gradonačelničke kandidate pozvala je da se u kampanji za naklonost birača natječu programima, argumentima i činjenicama, ne niskim udarcima i lažima.

Na pitanje hoće li u slučaju izborne pobjede nastaviti suradnju s HDZ-om, odgovorila je kako su joj suradnici njezin tim i sugrađani te nudi jedino tu suradnju. Odbacila je prozivke da je slogan "posudila" iz krilatice HDZ-ove kampanje za prošlogodišnje parlamentarne izbore "Odvažno za Hrvatsku", jer je krilatica njezine kampanje "Odvažna i svoja".

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali