PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ OBJAVILA IMENA SVOJIH ZAMJENIKA S KOJIMA IDE NA IZBORE: / Lovrić nije iznenađenje, ali onaj drugi jest

'Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu,

11.4.2021.
18:11

Aktualna vršiteljica dužnosti gradonačelnice Zagreba i gradonačelnička kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti Jelena Pavičić Vukičević danas poslijepodne je na društvenim mrežama objavila imena dvojice svojih suradnika s kojima ide na lokalne izbore. Ako pobijedi i postane gradonačelnicom, oni će biti njezini zamjenici.

Odabir jednog nije iznenađenje za javnost, ali ime onog drugog, kako je sama rekla, možda će iznenaditi mnoge.

Pavičić Vukičević odabrala Lovrića i Barića

“Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o Ivici Lovriću, pročelniku Ureda za obrazovanje. No naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednjoškolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj. Odgovoran je što je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu", kazala je Pavičić Vukičević u videoobjavi na Facebooku.

“Možda će vas iznenaditi drugo ime. Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama. Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada. Hvala Ivici i Ottu što su prihvatili moj poziv", kazala je Pavičić Vukičević.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali