banner

POLITIČKE IGRE

OTKRIVENO NA KOGA JE OPAČIĆ MISLILA KAD JE SPOMINJALA PRIJETNJE: Njezine riječi odnosile su se na bivšeg SDP-ovog ministra

Otkriveno je kako su im službenici kluba SDP-a pomagali u nekim tehničkim stvarima kao i u pripremi saborskih materijala za sjednice

Na konferenciji za medije na kojoj je bivša zastupnica SDP-a Milanka Opačić potvrdila da prelazi u u Klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika, sada nezavisna zastupnica ustvrdila je kako su ljudi koji su joj pomagali u njezinom radu kao nezavisne zastupnice dobili prijetnju otkazom.

MILANKA OPAČIĆ PREŠLA U KLUB ZASTUPNIKA MILANA BANDIĆA: ‘Donio mi je buket cvijeća, time sam zadovoljna’

Otkaz ako nastave pomoći

Prije desetak dana predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk pozvao je djelatnice koje rade u stručnoj službi SDP-ova kluba i rekao im da će dobiti otkaz ako više išta učine za zastupnike koji su napustili SDP – Zdravka Ronka, Miranda Mrsića i Milanku Opačić, piše Jutarnji list. Naime, službenici kluba pomagali su im u nekim tehničkim stvarima i pripremi saborskih materijala za sjednice.

POLITIČARI ‘POPLJUVALI’ OPAČIĆ ZBOG PRELASKA BANDIĆU: Kosor je bila najbrutalnija, Grmoja otkrio ime sljedećeg prebjega

Čudi se bivšim članovima stranke

“Suradnici koji rade u stručnoj službi Kluba zastupnika SDP-a mogu obavljati poslove samo za članove i članice našeg Kluba. I čudim se bivšim članovima i članicama našeg Kluba koji službenike SDP-ovog kluba dovode u neugodnu situaciju tražeći od njih da budu nelojalni stranci i Klubu u kojem su zaposleni”, ustvrdio je Arsen Bauk.

“I umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe i uvlačiti službenike koji rade za tri puta manje plaće od njih u svoje sitne politikantske igre. Dakle, mnogo je logičnije to što sam ja upozorio službenike nego to što su oni izdali svoje birače i stranku. Mislim da je takvo ponašanje nečuveno i besramno. Suzdržat ću se od neke teže riječi kojom bih okarakterizirao njihovo ponašanje”, rekao je Bauk za Jutarnji list. 

Povratak na Net.hr