Slavonke navalile na vjenčanice, svaka košta 625 kuna

Rasprodaja vjenčanica i odijela iz dviju osječkih posrnulih tvrtki prava je senzacija među mladencima. U jednom je danu prodano čak 10 vjenčanica i osam odijela, a prodajni prostor u Vinkovačkoj 68 se ne prazni.

U maloprodajnoj trgovini Slavonija MK Osijek scena kao iz američkih filmova: sve puno mladenki koje isprobavaju na desetke vjenčanica nadajući se da će baš ovdje pronaći onu pravu jer se jedinstvena cijena od 625 kuna za bilo koju izabranu vjenčanu haljinu ne propušta, piše Novi list.

Naime, objašnjavaju, samo najam vjenčanice za najvažniji dan u životu stoji minimalno tri tisuće kuna.

Po svoju su vjenčanicu ovdje došle i dvije prijateljice. Jedna od njih isprobala ih je gotovo 20!

“Sve su prekrasne, izbor je uistinu velik, samo što su svi modeli za ‘mršavce’. Nisam mogla pronaći nijednu haljinu da mi se sviđa, a da postoji u mojoj veličini. Šteta, cijena je uistinu povoljna, zbog nje sam i došla. Sigurno ne bih izišla praznih ruku da sam se uspjela ‘uvući’ u koju vjenčanicu. No, ne očajavam. Svatovi su tek 26. travnja, imam još vremena. Rekli su mi da za 10 dana dobivaju novu ‘turu’ haljina pa ću doći ponovno okušati sreću”, rekla je buduća mladenka Nataša.

Rasprodajom do namirenja vjerovnika

Osim vjenčanica, u prodaji su i muška odijela snižena za 90 posto, odnosno po cijeni od 540 ili 570 kuna, što se doista isplati.

“Kroz dan i pol prodali smo 12 vjenčanica, a njih još 10 je na rezervaciji, odnosno čeka mladenke koje su ih izabrale i trebaju doći po njih. Istodobno, prodali smo i osam muških odijela”, kaže prodavačica.

Mladenkama su vjenčanice dostupne po ovoj spektakularnoj cijeni jer je stečajna upraviteljica tvrtke Vjenčanica Nikolina d.o.o., uz odobrenje Odbora vjerovnika, odlučila preostalu pokretnu imovinu te tvrtke unovčiti tako da je izloži izravnoj prodaji.

http://www.glas-slavonije.hr/222680/3/Nikolina-i-Slavonija-MK-u-jednom-danu-prodali-osam-odijela-i-deset–vjencanica

Povratak na Net.hr