HVATAJU MANIJAKE

OSJEČANI U LOVU NA JEZIVE KLAUNOVE ‘Te budale treba prebiti pa pozvati policiju’

Nakon što je klaunovsko ludilo počelo u dalekom SAD-u, čini se da se približilo i našim prostorima. Nakon objave da su jezivi klaunovi ubojice viđeni u Osijeku i Tenji skupina mladih Osječana krenula je u akciju.

Kako piše Glas Slavonije, skupina mladića u utorak je navečer na području grada tražila maskiranu osobu, no nisu je pronašli. Društvene mreže bruje o klaunovima koji proganjaju građane Lijepe naše, najčešće u radikalnijem tonu, građani komentiraju kako maskirane pojedince treba uhvatiti i pretući, a tek onda pozvati policiju.

JEZIVI KLAUNOVI VIĐENI I U OSIJEKU: Maskirani manijak ganjao dječake sa štapom, reagirala i policija

Roditelji u strahu

Prema komentarima s društvenih mreža, klaunovi su viđeni i u blizini Drvengrada, omiljenog igrališta osječkih mališana zbog čega su mnoge majke zabrinute.

‘Treba organizirati građanske straže i naći te budale. Njima je to šala, a djeca imaju traume. Zašto ne napadnu mene, odraslog muškarca, već su se okomili na najranjivije. Kada ih se otkrije, treba im noge polomiti’, napisao je revoltirani Osječanin, prenosi Glas Slavonije.

eacr2wb

Upozorenje policije

S obzirom na to da je riječ o dosad nezabilježenom slučaju, iz policije kažu kako se protiv zamaskirane osobe može podnijeti samo kaznena prijava za remećenje javnog reda i mira, no ako se kod osobe pronađe oružje, slijede oštrije kazne.

Policija poziva građane da ako dožive napad tzv. strašnih klaunova da ne poduzimaju ništa sami, već da odmah nazovu policiju na besplatan broj telefona 192.

JEZIVI KLAUNOVI UBOJICE POJAVILI SE U ZAGORJU!? ‘Pobjegao je u šumu…’

Dva napada

Prema pisanju Glasa Slavonije, prvi se registrirani napad dogodio u Tenji u ponedjeljak oko 18.45 sati, a drugi na Uskim njivama u Osijeku istog dana oko 20.40 sati. Dvojica dječaka iz Osijeka, u dobi od 13 i 14 godina, pobjegla su strašnom klaunu koji je trčao za njima sa štapom u ruci.

Trend maskiranja u strašne klaunove počeo je još prije desetak godina u Americi, a nakon toga se proširio i Europom, gdje su zabilježeni slučajevi da su trčali za ljudima s noževima, palicama, pa čak i motornim pilama. Nerijetko iskaču na cestu i plaše vozače ne razmišljajući o tome da pritom netko može i poginuti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr