SKUP CATERING

OREŠKOVIĆ O TROŠKU LJETOVANJA U VILI: ‘Nisam još vidio fakture, platit ću hranu za svoju obitelj’

Premijer Tihomir Orešković u ponedjeljak je odgovorio na medijske napise o trošku cateringa koji je njegova obitelj napravila u državnoj vili kod Opatije. Tvrdi da fakture još nije vidio, ali da će troškove podmiriti.

“Nisam još vidio fakture, ali ću podmiriti troškove hrane u Opatiji za svoju obitelj”, izjavio je za N1 Tihomir Orešković koji je u ponedjeljak u Karlovcu obišao prostorije HS Produkta.

Oreškovića su komentar novinari tražili nakon što je objavljeno kako je njegova obitelj na ljetovanju u vili Costabella napravila troškove u iznosu od 100.113 kuna.

Ondje su boravili od 13. lipnja do 10. srpnja ove godine, ali i tijekom Uskrsa.

Pitanje novog posla

Vila je na atraktivnoj lokaciji uz more između Rijeke i Opatije. Riječ je o manje poznatoj državnoj vili koja se kolokvijalno naziva Vila Capone jer je, prema priči, početkom 20-ih godina prošloga stoljeća u njoj odsjeo zloglasni američki mafijaš Al Capone.

Premijer na odlasku također je odgovorio na pitanja o svojoj budućnosti. “Ostajem u Hrvatskoj, nisam još našao novi posao”, kazao je Orešković, koji je već ranije kazao kako neće sudjelovati na predstojećim izborima.

LJETOVANJE U OPATIJSKOJ VILI: Tehnički premijer Orešković u 32 dana potrošio 100.113 kuna za hranu i piće

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr