RASKOL U MOSTU

OREPIĆ O STRANAČKOM KOLEGI: ‘Moram se javno ograditi od skandaloznih izjava Nikole Grmoje…’

Grmoja je na skandalozan način komentirao potencijalne tužbe logoraša iz BiH

Mostov politički tajnik Nikola Grmoja je komentirao činjenicu da će bošnjački i srpski logoraši tužiti Hrvatsku zbog spominjanja udruženog zločinačkog pothvata u haškoj presudi. Njegova je izjava u najmanju ruku skandalozna. ‘Onda Hrvatska isto tako može ispostaviti račune za sve te izbjeglice koje smo mi primili i svu tu pomoć koju smo činili, ako smo mi okarakterizirani kao oni koji su vodili neki agresorski rat. Ja mislim da s time treba prestati, s tim prepucavanjima’, izjavio je Grmoja, prenosi N1.

Njegov stranački kolega Vlaho Orepić reagirao je na Facebooku, rekavši kako se želi javno distancirati od dijela njegove izjave.

‘Dragi ljudi,

Želim se javno distancirati od uistinu skandaloznog dijela izjave gospodina Nikole Grmoje, političkog tajnika Mosta, koji je na upit o mogućim tužbama Bošnjaka kao posljedici Haške presude rekao:

“Onda Hrvatska isto tako može ispostaviti račune za sve te izbjeglice koje smo mi primili i svu tu pomoć koju smo činili…”

U ovom, za mir i suživot osjetljivom periodu, trebamo biti svjesni posljedica javno izgovorene riječi!’, objavio je bivši ministar unutarnjih poslova.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr