NOVA OBJAVA

OPET TODORIĆ NAPADA PLENKOVIĆA: ‘Pogodovalo se odabranima koji su iznijeli milijarde iz Hrvatske’

Ivica Todorić po drugi se put danas obratio javnosti na svojem blogu za kojeg se još uvijek ne zna odakle ga piše. Ustvrdio je da premijer Andrej Plenković svojom izjavom o uspostavi povjerenja kreditora Agrokora ponovno pokušava umanjiti, kako ističe, očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru koji su pogodovali odabranima.

Objavu osnivača Agrokora prenosimo u cijelosti.

‘Premijer Plenković ponovno u najnovijoj izjavi pokušava umanjiti očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. Izjavio je da je najvažnije da je vraćeno povjerenje kreditora – onih koji su sudjelovali u roll up-u . Da, zato jer im je po vašem nalogu Ramljak sramotnim roll up-om već pola uloženog vratio, a pritom je počinjeno neviđeno pogodovanje odabranima koji su milijarde iznijeli iz Hrvatske. To je stvarna slika povjerenja o kojem priča premijer. Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita.

Vi niste vratili likvidnost, vi sustavno uništavate vrijednosti stvarane kroz desetljeća i ugrožavate desetke tisuća radnih mjesta. Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno. To su činjenice gospodine Plenkoviću, sve ostalo o čemu govorite je čista demagogija koja nema veze sa stvarnošću’, napisao je Todorić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr