OPASAN IZAZOV S TIKTOKA ŠIRI SE MEĐU ZAGREBAČKIM UČENICIMA: / Legnu nasred ceste i čekaju dok im se automobil ne približi dovoljno blizu

"Čini se kako je opisani izazov potekao s društvene mreže Tik Tok koju pojedini učenici koriste i aktivni su na njoj", piše u priopćenju škole

26.2.2021.
18:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz dana u dan svjedočimo različitim izazovima djece, ponajviše onim opasnima. Jedan takav dogodio se u osnovnoj školi na zagrebačkoj Kajzerici.

Naime, njihova igra sastoji se od izazova gdje učenik legne nasred ceste sve dok mu se automobil ne približi dovoljno blizu te se onda dijete brzo izmakne. Iz škole su se izjasnili da je izazov zapravo potekao s TikToka.

Apel roditeljima

Priopćenje škole objavljujemo u cijelosti:

"Poštovani roditelji,

U razgovoru s učenicima došlo je do saznanja kako postoji nova igra koja se širi među učenicima. Ona se sastoji od izazova da učenik legne posred ceste sve dok se automobil ne primakne blizu, a onda se brzo moraju izmaknuti. Učenici su potvrdili da među njima postoje oni koji se tako igraju!

Čini se kako je opisani izazov potekao s društvene mreže Tik Tok koju pojedini učenici koriste i aktivni su na njoj. Molimo Vas da obratite pažnju na sadržaj koji je dostupan djeci, pogotovo kada su u pitanju opasne aktivnosti poput navedene.

Također, svakako bi trebalo ograničiti pristup društvenim mrežama i nadzirati njihove aktivnosti."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali