KOŠARICA BERNARDIĆU

OPAČIĆ NEĆE NA TEAM BUILDING: ‘Što ću razgovarati s vodstvom koje me htjelo izbaciti i zabranilo mi da javno govorim’

Milanka Opačić na stranački team building neće jer vrhu stranke zamjera čistke u SDP-u, ali i način komunikacije sa saborskim zastupnicima.

Među onima koji se neće naći na team buildingu Davora Bernardića koji bi se tijekom vikenda trebao održati u Ogulinu je i Milanka Opačić. Jedna od vodećih lica SDP-a tvrdi kako se pozivu šefa stranke neće odazvati zbog stranačkih čistki, odnosno izbacivanja iz stranke članova koji nisu na liniji predsjednika SDP-a.

GRBIN U OTVORENOM RATU S BERNARDIĆEM: ‘Pod njegovim vodstvom SDP se pogubio i glavinja, slab rejting je i više nego što zaslužujemo’

“Ne idem u Ogulin zato što ne znam što razgovarati s rukovodstvom koje me je prije nekoliko mjeseci htjelo izbaciti iz stranke i koje mi je zabranilo javno govoriti. Isto tako ne znam o čemu razgovarati s rukovodstvom koje na dnevnoj bazi izbacuje ljude iz stranke. Izbacuju sve one za koje smatraju da na unutarstranačkim izborima ne glasaju po volji vrha stranke. Samo u Slavonskom Brodu u jednom danu iz stranke je izbačeno pedeset ljudi”, pojasnila je svoj stav za tportal Milanka Opačić.

Vrhu stranke zamjera i način komunikacije sa saborskim zastupnicima. “S nama se komunicira samo preko medija i mi iz medijskih tekstova saznajemo o čemu bi se moglo raspravljati na tom team buildingu. Zvala sam kolege zastupnike, a rekli su mi da ni oni nisu dobili apsolutno nikakvu najavu tema o kojima bi se trebalo raspravljati u Ogulinu. Nama se spočitava da komuniciramo samo preko medija, što nije istina jer mi svoje stavove iznosimo i na sastancima SDP-ova kluba zastupnika u Saboru. Sada oni čine upravo to. Jedine informacije o Ogulinu su one koje čitamo u medijima. Službeno znamo samo kada počinje i kada završava sastanak”, zaključila je Opačić.

Povratak na Net.hr