PREPISKA NA FACEBOOKU

‘ONA ME ŠTITILA OD NOŽEVA U LEĐIMA’: Pernar hvali Sinčićevu ženu Vladimiru Palfi

Dvojica saborskih zastupnika Živog zida prošlog su vikenda hvalila jedan drugoga. Točnije, nakon što je Sinčić nahvalio Pernara, on mu je uzvratio lijepim riječima za njegovu suprugu.

Ivan Vilibor Sinčić i njegov kolega Ivan Pernar raspisali su se u nedjelju na Facebooku hvaleći jedan drugoga. Prvo je Sinčić na svom profilu podsjetio kako je Pernar u javnosti dugo bio omražena osoba, kako su ga nazivali ludim te tvrdili da će uništiti Živi zid, te je potom istaknuo kako to svima treba biti dobra škola da ne sude ljude prema napisima iz medija.

“Koliko mi je ‘prijatelja dobronamjerno’ savjetovalo da se maknem od njega. Koliko je bivših kolega tvrdilo da će Pernar uništiti Živi zid. Koliko je “stručnjaka” tvrdilo da je čovjek lud.

Sjećam se svih negativnih komentara ispod postova o njemu i svih pljuvanja i ismijavanja od medija. Sjećam se svih poruka onih koji bi glasovali za ŽZ da nema Pernara. Sjećam se kako je bilo teško gutati sve te uvrede, znajući tko je on.

Ja ga znam godinama. Poznajem ga kao samog sebe. Njegova odluka da uzme zadnje mjesto na listi bila mi je prestrašna. Na izbornu noć strepio sam za svaki preferencijalni glas.
Ako je itko zaslužio priliku, on je zaslužuje.

Pitaju me ljudi zašto sam ušutio u Saboru. Zato jer je Živi zid zaslužio da se napokon čuje Pernar. Jer je vrijeme da on dobije priliku reći ono što nije mogao ni smio svih ovih godina. Zaslužio je tjedan dana slobode, zaslužio je da se maknem u drugi plan kao što se on maknuo posljednje dvije godine.”, napisao je, među ostalim, Sinčić.

Nedugo nakon njegove objave oglasio se i Pernar. No, on nije izravno hvalio svog kolegu saborskog zastupnika nego njegovu suprugu Vladimiru Palfi.

“Svaki put kada bi mi dolijetao nož u leđa dok ne bih gledao, ona bi me zaštitila, zbog toga je mnogi mrze, a ja volim.

Ja sam bio meta, a ona mi je bila lojalna, vjerovala mi je beskrajno, zbog toga je označena za odstrel i našla se na udaru žute štampe.

Ona je dio tog famoznog trija koji mediji ne mogu smisliti, trija Pernar, Palfi i Sinčić”, napisao je, pak, Pernar.

IZGLEDA DA SINČIĆ ZBILJA OBOŽAVA PERNARA: Objavio ogroman hvalospjev na Fejsu

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr