KOLNICI SU MOKRI I SKLISKI / Olujni vjetar stvara probleme: Za sva vozila zatvorena A1 između Sv. Roka i Posedarja

Image
Foto: Ilustracija / Marko Dimic / Pixsell

vozačima iz HAK-a savjetuju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama

15.3.2023.
22:38
Ilustracija / Marko Dimic / Pixsell
Play logo

 Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i DC106 Paški most, izvijestili su u srijedu navečer iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Samo za osobna vozila otvorena je DC27 Gračac-Zaton Obrovački-Obrovac-Karin Gornji. Za teretna vozila i autobuse obilazak iz smjera Gračaca prema Zadru i obratno je DC1 Pađene-Očestovo-DC59 Kistanje-DC56 Bribirske Mostine-DC27 Benkovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana za I. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikli) je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja; na
DC1 između Vaganačkog mosta i Borja te od Udbine do Gračaca; na Mostu dr. Franje Tuđmana (DC8); na DC217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.

Zabrana za I. i II. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikli, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom) je na 
Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene.

Mokri i skliski kolnici

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje pa vozačima iz HAK-a savjetuju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Večeras s 15. na 16. ožujka od 22 do 5 sati bit će zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Ogulin i Brinje u oba smjera; od danas do 23. lipnja za sav promet zatvara se državna cesta DC6 Glina-Dvor u naselju Donji Žirovac, a obilazak je Glina-Petrinja-Hrvatska Kostajnica-Dvor i obrnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras od 22 sata do 6 sati ujutro zbog radova u tunelu Učka vozit će se uz posebnu regulaciju prometa.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo