KONAČNO ODLUČILI

OKONČANA DRAMA KOJA JE IZAZVALA BURU U POLITICI: Novi šef Podravke je Marin Pucar

Podravka je konačno dobila novog šefa Uprave. Zvonimira Mršića na tom će mjesti zamijeniti Marin Pucar.

U kasnim popodnevnim satima završila je sjednica Nadzornog odbora Podravke te je za novog predsjednika Uprave Podravke imenovan je Marin Pucar, neslužbeno doznaje Dnevnik.hr.

Pucar je bivši direktor Zvečeva i nekadašnji članu Uprave Podravke.

Nadzorni odbor Podravke jučer je održao maratonsku, šestosatnu sjednicu, no odluku o novom vodstvu tvrtke nije tada donio. Jutros su se ponovile informacije da su se dvije struje HDZ-a razišle oko dvojice različitih kandidata za predsjednika Uprave. Jedan je bio Krstičevićev kadar Gordan Kolak, dok se spominjalo kako iza drugog, Marina Pucara, stoji ministar Goran Marić.

DRAMA NA MARATONSKOJ SJEDNICI: HDZ-ovci se svađali zbog šefa Podravke, ministar ozbiljno zaprijetio ostavkom

Marić je danas u Sisku, nakon sjednice Vlade, novinarima izjavio kako on ni na koji način ne utječe na Nadzorni odbor Podravke te da ne stoji iza Marina Pucara kojeg, dodao je, nikada nije upoznao.

Ja nikoga ne guram. Pucara nisam nikad ni upoznao. Nadzorni odbor je odgovoran da izabere Upravu i neka izabere. Ja idem na put, a s Nadzornim odborom nisam u konaktu. A ova izmišljotina da ja utječem na Upravu je obična, odiozna podvala’, izjavio je Marić ranije za N1.

BURNA REAKCIJA MINISTRA MARIĆA NA NOVINARSKA PITANJA: ‘Ja nikoga ne guram, to je odiozna podvala’

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr