banner

MOGUĆNOST ONLINE NASTAVE

‘PRVO NJIH ZATVORITE’; Ogorčena majka iz Rijeke poručila Stožeru: ‘Ne mogu i neću opet sjediti s djetetom cijeli dan za računalom!’

Vijest o mogućem ponovno uvođenju online nastave u Primorsko-goranskoj županiji podijelila je građane

Nezadovoljstvo građana sve je veće kada su u pitanju najavljene mjere koje se odnose na strategiju pomoći gospodarstvu i zdravstvu. No, tu je nezadovoljstvo i zbog mjera koje se tiču djece i školstva.

Tako je vijest o mogućem ponovnom uvođenju online nastave, koja je sve izglednija u Primorsko-goranskoj županiji, još jednom podijelila građane od kojih, čini se, jedan dio sve manje i manje vjeruju Stožeru i mjerama koje donose i pripremaju. Jedna od nezadovoljnih je i čitateljica Riportala koja je redakciji poslala svoju poruku koju je uputila Stožeru civilne zaštite.

RASTE BROJ ZARAŽENIH, ŠTO ĆE BITI SA ŠKOLOM? Ministar: ‘Alarm je kontinuirano upaljen. Imamo specifične epidemiološke situacije’

‘Ne mogu i neću sjediti s djetetom po cijele dane za računalom’

“Poštovana civilna zaštito! Kad ovako lijepo novine i portali objavljuju što nas očekuje prema vašim naredbama, neka lijepo objave i što ja mislim o tome. Da, vrijeme Covida je!!! Znamo!!!

Ja sam mama učenika osnovne i srednje škole koja nikako i nipošto ne želi da se škole zatvore. Posao je obavezan pa svi idemo. Dućan je obavezan i isto svi idemo. Škola je posao svakog djeteta i isto tako moraju ići. Kafići, kina, noćni klubovi, trgovački centri…. NISU OBAVEZNI PA BI BILO U REDU I KOREKTNO DA SE PRVO TO ZATVORI.

A Vlada odnosno država je dužna platiti ljudima koji su u tom slučaju ostali bez posla. Ja ne mogu sjediti cijeli dan opet djetetom za kompjutorom. Ne mogu i neću!!!”, napisala je ogorčena čitateljica Riportala.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr