KRALJ I TOČKA! / Ovaj tip je postao novi junak nacije: Njegova objava izazvala lavinu reakcije, masa Hrvata mu se odmah javila, svi ga pitaju isto

thumbnail

Obitelj inženjera akvakulture željela je razveseliti i hrvatske građane koje će ove godine visoke cijene možda i odgovoriti od ljetovanja

31.5.2023.
8:40
Play logo

'Ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima. Pogled kroz prozor, more ne vidin od stričevih borova, nije tija popilat', napisao je u oglasu iznajmljivač iz Selina i postao hit na društvenim mrežama.

Image
UISTINU POSEBAN OGLAS /

Odlučio povoljan smještaj nuditi samo Hrvatima pa postao hit: 'Pošto su se cijene napumpale kao luftići prije plaže...'

Image
UISTINU POSEBAN OGLAS /

Odlučio povoljan smještaj nuditi samo Hrvatima pa postao hit: 'Pošto su se cijene napumpale kao luftići prije plaže...'

Za RTL je objasnio zašto se odlučio na duhovitu objavu, ali i prilično povoljnije cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostanu te rupe između i to onda obično ovako jednom humorističnom objavom sve popunimo. Tako je bilo i ove godine. Samo što je interes bio deset puta veći nego inače, stizale su poruke u zadnjih pet dana 24/7, što se kaže, tako da interesa još uvijek ima. Ne znam, morat ću napraviti još jednu kuću", kaže vlasnik apartmana iz Selina Petar Zuanović, prenosi Danas.hr,

Obitelj inženjera akvakulture željela je razveseliti i hrvatske građane koje će ove godine visoke cijene možda i odgovoriti od ljetovanja. "Da se omogući domaćim ljudima, mladim obiteljima, mladim parovima koji nisu toliko pri novcu da mogu sebi priuštiti neko ljetovanje", govori Zuanović.

Cijene inače i do 165 eura u špici sezone

Problema s bukingom nemaju ni luksuzni apartmani prvi red do mora. Apartman, s nogama gotovo u moru, u špici sezone stoji 165 eura. "Lipanj je negdje 100-130, 140 eura, rujan je isto u toj kategoriji. Travanj i listopad su između 80 i 110 eura", kaže vlasnik apartmana iz Selina Slaven Marunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan, čija obitelj ima i apartmane i restoran, kaže kako je raspon cijena zaista šarolik. "Petar se malo našalio, to je u redu... Ono što ljudi žele, vide te cijene i uklope se bez ikakvog problema. Znači, po pitanju kvalitete, kvaliteta je u redu, međutim cijena zna biti jako, jako niska i to je u granici neisplativosti", govori vlasnik apartmana i restorana iz Selina Ivan Jusup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seline se nalaze točno između kanjona Velike i Male Paklenice, ali još uvijek su pomalo neotkriveni biser podvelebitske rivijere. Ono čime se osobito ponose je jako puno zelenila i kilometarske plaže.

Play logo

Tekst se nastavlja ispod oglasaVečera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo