APSURD NA HRVATSKI NAČIN

‘OBMANJUJU NAS’: Sjećate se teško bolesne djevojčice Ene? Udruga od njene obitelji traži potvrdu da ima tumor!

Više od deset godina mediji sustavno izvještavaju o sudbini Osječanke Ene Šarac i možemo se složiti da već i ‘vrapci na grani’ znaju da je riječ o hrabroj djevojci s dijagnozom tumora na mozgu. No, to, navodno, nije poznato udruzi Hrabro dijete, piše Glas Slavonije.

Da bi im dala novac namijenjen upravo Eninu liječenju, udruga Hrabro dijete od obitelji Šarac traži njezinu liječničku dokumentaciju kao dokaz da ima tumor?!

Ne pada im na pamet sklapati ugovor

“Odgovorili su na Enino pismo u kojem je tražila povrat oko 65.000 kuna koji su donatori prikupljali baš za nju. Sad traže da mi potpišemo zahtjev za donacijom, a to nam ne pada na pamet. Zahtijevaju i da im napišemo je li se Ena razboljela prije ili nakon punoljetnosti. U dopisu i ugovoru koji su nam poslali nije nitko potpisan i pitam se o čemu se tu zapravo radi”,prokomentirala je jučer ogorčena Enina majka Biserka. Ističe da nije jasno kako je udruga prvo prikupljala novac za Enino liječenje, a sad traže dokaz da je bolesna. Ne samo da obitelj Šarac ne želi reagirati na dokumente koji nisu potpisani nego Enin,a majka kaže kako im ne pada na pamet sklapati ugovor s udrugom koja ih obmanjuje cijelo vrijeme.

GDJE JE NOVAC PRIKUPLJEN ZA ENU ŠARAC: Treba novu operaciju, a iz udruge Hrabro dijete se ne javljaju već dva tjedna

Podsjetimo, dobri su ljudi prikupljali novac za Enu, a ona je taj iznos ustupila nažalost sada pokojnoj djevojčici Nori Šitum. Donacije za Enino liječenje nastavljale su stizati na račun udruge, no ona je zadržala taj novac.

“Ena je na listi za operaciju u Lovranu radi sanacije slomljenog stopala, i to je besplatan zahvat, ali sve ostalo će obitelj poprilično stajati. Ipak, ne želim sklapati nikakav ugovor.

Ena uskoro ide na novu operaciju jer se se otkrilo da već duže vrijeme ima slomljeno stopalo. Marko Mrkonjić/PIXSELL
Ena uskoro ide na novu operaciju jer se se otkrilo da već duže vrijeme ima slomljeno stopalo. Marko Mrkonjić/PIXSELLFoto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

I vi možete pomoći

Želite li pomoći Eni Šarac da nakon šest godina borbe sa slomljenim stopalom obavi operaciju u Lovranu, to možete učiniti uplatom na račun Ene Šarac kod PBZ banke: HR8423400093111328910

Ena ne može kući dok ne plati 15.000 eura

Osječanka Ena odlučila donirani novac proslijediti Nori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr