'SVE NAM JE TO PREVIŠE'

OBITELJ RANJENOG POLICAJCA JE POTPUNO POTRESENA: ‘Idite na Markov trg i njih tamo ispitujte’; Planirao je vjenčanje…

Susjedi kažu da je obitelj policajca ranjenog u ponedjeljak ujutro na Markovu trgu ispred Banskih dvora ‘skromna i normalna’ te da je on uskoro planirao vjenčanje sa svojom djevojkom

Obitelj 31-godišnjeg Oskara Fiurija, policajca koji je teško ranjen u ponedjeljak ujutro na Markovu trgu ispred zgrade Vlade potresena je tim događajem. Fiurija je hicima iz poluautomatske puške teško ranio 22-godišnji Danijel Bezuk iz Kutine, koji je nedugo potom počinio samoubojstvo. Policajac je pogođen s četiri metka u tijelo, dva u lijevu ruku te po jednim u leđa i stražnjicu. Motiv ovog napada još nije poznat, ali ranjeni policajac očito je kolateralna žrtva.

UPUCAN POLICAJAC NA MARKOVOM TRGU: Ranjen je u ruku i u obje strane trupa, čula se rafalna paljba; Počinitelj se ubio

Cijela obitelj radila ili radi u policiji

Kako piše Jutarnji list, i Oskarova majka Gina i otac Branko, kao i brat Angel radili su ili još rade u policiji.

“Najbolje bi bilo da odete na Markov trg pa da njih tamo ispitujete, a ne nas. On nije doma nastradao, u svojoj kući, nego na poslu”, kazala je novinaru Jutarnjeg lista Jasmina Fiuri, supruga Fiurijevog brata Angela u obiteljskoj kući u Bukovcu.

“Ne znam što bih rekla, sve nam je to previše”, kratko je dodala majka ranjenog policajca koja s njim živi u Sesvetama.

LIJEČNIK KOJI JE OPERIRAO TEŠKO RANJENOG POLICAJCA: ‘Jedan metak nismo uspjeli locirati. Komunicirao sam s njim…’

Planirao je vjenčanje s dugogodišnjom djevojkom

Kad obitelj nije voljna za razgovor, novinari pozvone na vrata susjedima. Oni, pak, kažu da je obitelj Fiuri “skromna i normalna”.

Prvi susjed Mario Matovina blizak je s Oskarovim bratom, dok samog Oskara ne poznaje dobro.

“Vidio sam na vijestima jutros da je policajac ranjen, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da bi to mogao biti on”, kazao je Matovina dodavši da je Oskar planirao vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

[FOTO] OVO JE KUĆA NAPADAČA: Susjedi otkrivaju detalje o obitelji; Kirurzi spasili ruku policajcu, trebat će još jednu operaciju

Povratak na Net.hr