STRAŠNA TRAGEDIJA

OBITELJ MU JOŠ NIJE PRIZNALA DA JE KĆERKICA MRTVA: Čovjek na kojeg je auto naletio dok je nosio dijete izašao iz kome

Prije tri tjedna došlo je do strašne prometne nesreće nedaleko od Koprivnice. Na 40-godišnjeg Željka Prispilovića naleti je automobil. On je u tom trenutku rukama nosio dvogodišnju kćer Emanuelu, koja nije preživjela nesreću.

Željko je kobnog jutra nahranio i odjenuo Emanuelu i Mihaela te su krenuli prema autobusnom stajalištu udaljenog 200-tinjak metara od njihove kuće kako bi u Koprivnici uplatili dopunsko osiguranje za Sanelu i posjetili je u bolnici.

Prispilović se nakon tri tjedna probudio iz kome pa je premješten s intenzivnog na traumatološki odjel Opće bolnice u Koprivnici, potvrdio je otac Željkove supruge Sanele za 24sata.

Ne može govoriti

Željko zasad ne može govoriti, uz velike se poteškoće trudi da komunicira neverbalno. Pokušava stupiti u kontakt s liječnicima i suprugom, no pred njim je dug oporavak.

Njega je Škoda Octavia prilikom naleta udarila u leđa, dok je u rukama držao dvogodišnju kćer. Šestogodišnji sin Mihael prošao je neozlijeđen, no zbog svega je teško traumatiziran.

Osim što ga čeka težak oporavak, Željka čeka još jedan težak udarac – spoznaja da njegove kćeri više nema.

Supruga prekinula liječenje

Željkova supruga Sanela nakon prometne nesreće odmah je prekinula s liječenjem karcinoma u zagrebačkom KBC-u Sestara milosrdnica, kamo je došla 27. rujna i isti dan se vratila u obiteljsku kuću u Cvetkovcu. Htjela je pokopati kćer i biti uz sina.

Noći su joj najteže jer ne može spavati, a kad i uspije, u snu joj se pojavljuje kćer. Sanela kaže kako je njezino liječenje sad u drugom planu jer mora biti uz supruga budući da mu je sad najpotrebnija njezina pomoć.

Sin Mihael s djedom je otputovao u Mali Lošinj, u Sanelinu rodnu kuću, gdje je krenuo u malu školu.

Obitelj teško živi

Uz sve ove tragedije, obitelj živi teško jer je Sanela nezaposlena. Obitelj živi od Željkove plaće, a on je profesionalni vojnik. Sanela je stoga otvorila račun za sina.

‘Ne daj Bože da ostane sam. Situacija sa Željkom je neizvjesna, a ne znam kako će i moje liječenje završiti. Zato bih željela uz pomoć dobrih ljudi da se sin materijalno zbrine’, rekla je Sanela.

Povratak na Net.hr