PANDEMIJA KORONAVIRUSA

OBAVIJEST VARAŽDINSKOG STOŽERA: ‘Morali smo obustaviti izdavanje propusnica. Građani, budite strpljivi!’

U Varaždinu mole građane za strpljenje jer trenutno ne izdaju propusnice

Danas je stožer Civilne zaštite Grada Varaždina obavijestio građane da trenutno ne izdaju propusnice jer čekaju uputu od nadležnih viših razina odlučivanja.

“Molimo još jednom sve građane da ne putuju bez valjanoga razloga i da ne traže propusnice bez potrebe. Grad je jučer pregledao preko 550 zahtjeva i odobrio 270 propusnica, dakle uspjeli smo obraditi prema usporednim pokazateljima, daleko više zahtjeva nego drugi gradovi. Međutim, sada smo morali obustaviti izdavanje propusnica dok ne stignu upute od nadležnih viših razina odlučivanja. Molimo građane za strpljivost jer upute ne ovise o nama”, napisali su i dodali kad će imati pouzdane informacije, nastavit će s izdavanjem i obavijestiti građane.

Napominju kako unutar Varaždina nisu potrebne propusnice, ali apeliraju na građane da izlaze samo iz nužnih razloga te da su propusnice potrebne samo za odlazak izvan područja grada.

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

[VIDEO] NIKAD ŽEŠĆI BEROŠ: ‘Pojedini liječnici namjerno sklanjaju opremu s polica. U svakom ratu postoji peta kolona’

STOŽER SKRATI RADNO VRIJEME DUĆANA, A ŠTO NAPRAVE HRVATI? Navale se okupljati na benzinskim postajama – sad su one postale nove točke zaraze

‘OD DANAS IDE PUNA PRIMJENA MJERE’: Tko nema propusnicu, dobit će prijavu i kaznu od oko 30.000 kuna

Povratak na Net.hr