DOMOVINSKI POKRET IMA NOVOG TAJNIKA / Daniel Spajić poznat je po tome što je kazneno prijavio Vilija Beroša

Kao vršitelja dužnosti glavnog tajnika, u Domovinskom su pokretu odabrali Daniela Spajića

22.7.2021.
15:35
Domovinski pokret

Uz Miroslava Škoru, ostavku je na mjestu glavnog tajnika Domovinskog pokreta podnio i Dario Žepina. Umjesto njega, vršitelj dužnosti tajnika će do unutarstranačkih izbora biti Daniel Spajić. Priopćenje DP-a o njegovu imenovanju prenosimo u cijelosti.

Polučio uspjehe na lokalnoj razini

"Nakon ostavke Glavnog tajnika Domovinskog pokreta Darija Žepine, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić temeljem Statuta Domovinskog pokreta imenovao je vršiteljem dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta Daniela Spajića, počevši od 22. srpnja 2021. na određeno vrijeme, do izbora Glavnog tajnika sukladno Statutu Domovinskog pokreta.

Daniel Spajić obnaša mandat zastupnika u Hrvatskom saboru od srpnja 2020. godine, predsjednik je podružnice Domovinskog pokreta Virovitičko-podravske županije, gdje je bio i kandidat za župana, a lista Domovinskog pokreta je kao druga po snazi ušla u Županijsku skupštinu. U Virovitičko-podravskoj županiji Domovinski pokret pod vodstvom Daniela Spajića osvojio je vlast u gradu Slatini i općini Gradina što smatramo velikim uspjehom u toj županiji."

Podnio kaznenu prijavu protiv Beroša

"Kao zastupnik u Hrvatskom saboru bori se za pravedniju javnu nabavu bez kriminala i prekomjernog trošenja javnih sredstava iz proračuna. Ukazao je na malverzacije i kriminal u zdravstvenom sustavu kao i na sumnjive ugovore koje će DORH tek istražiti. U travnju je podnio kaznenu prijavu protiv ministra zdravstva Vilija Beroša glede javne nabave za IT projekt eBolnice. Član je Mandatno-imunitetnog povjerenstva, Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove i član Savjeta za robne zalihe.

Novoizabranom vršitelju dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta želimo puno uspjeha u daljnjoj organizaciji i strukturiranju Domovinskog pokreta!", stoji u priopćenju stranke.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen