NET.HR OTKRIVA

NOVI SKANDALI POŽEŠKIH HDZ-ovaca, ISMIJAVAJU BISKUPE I RUGAJU SE STRANAČKIM ČELNICIMA: ‘Neki piju od sreće, neki od tuge, a Šeks od jutra…’

Cirkusima u požeškom županijskom i gradskom odboru Hrvatske demokratske zajednice ne nazire se kraj. Nakon što je Franjo Lucić, saborski zastupnik i donedavni predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, ljetos pokušao podmititi novinara, a HDZ-ov požeški župan Alojz Tomašević kazneno prijavljen zbog obiteljskog nasilja, on i dalje uporno odbija podnijeti ostavku bez obzira što to od njega traži stranački vrh u Zagrebu.

Tomaševićevu ostavku čeka i v.d. predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Željko Glavić koji je neki dan u Požegi novinarima rekao kako smatra da Tomašević ne može ostati župan.

NET.HR PRVI DOZNAJE: HDZ-ov požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja, njegova supruga završila u bolnici

NET.HR SRUŠIO HDZ-OVOG ŽUPANA: Plenković ga smijenio zbog skandala s prebijenom ženom koji smo mi otkrili

TROJAC ZBOG KOJEG JE PLENKOVIĆ RASPUSTIO POŽEŠKO-SLAVONSKI HDZ: Jedan pretukao novinara, drugi nudio mito, a treći mlatio ženu

Javnosti je poznato i kako su još dvojica tamošnjih HDZ-ovaca, sadašnji dožupan i sadašnji zamjenik gradonačelnika Požege, također obilježeni nasilničkim ponašanjem, a otkriveno je i da tajnik Gradskog odbora HDZ-a, Anto Brkić, ima pravomoćnu sudsku presudu jer je, u svojstvu ravnatelja požeškog Doma za starije i nemoćne, zloupotrebom položaja i ovlasti oštetio državni proračun za 288.855,14 kuna te pravomoćno suđen na 11 mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine.

Mladež HDZ-a kao da pripada HDZ-ovoj ljutoj oporbi

No, priči o neobičnim i živopisnim HDZ-ovim kadrovima u Požegi tu nipošto nije kraj. Mlade snage HDZ-a u Požegi, koje forsira tamošnji gradonačelnik i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić, po onome što objavljuju na svojim Facebook profilima, kao da pripadaju ljutoj oporbi HDZ-a, a ne lokalnom vodstvu te stranke.

Tako je Dragan Borevac, član vrha Mladeži tamošnjeg HDZ-a, na Facebooku objavio vrlo nezgodnu primjedbu na račun Vladimira Šeksa, jednog od najbližih stranačkih suradnika Andreja Plenkovića, aktualnog predsjednika Savjetodavnog vijeća HDZ-a i veterana te stranke.

Dragan Borevac tako 15. srpnja piše o Vladimiru Šeksu: Neki piju od sreće, neki od tuge, a Šeks od jutra…

Igor Krizmanić, potpredsjednik Gradskog vijeća Požege iz redova HDZ-a, dijeli pak na svom Facebooku sliku hrvatskih biskupa ispod koje, među ostalim piše: Pričaju o obitelji, a nemaju obitelj; o skromnosti, a žive u palačama od zlata; o moralu, a toleriraju pedofiliju; o toleranciji i ljubavi, a šire diskriminaciju i mržnju…

Predsjednik mladeži ogovara Šeksa

Premijer Andrej Plenković, koji je nedavno raspustio Županijski odbor HDZ-a Požeško slavonske županije, zacijelo ne bi bio sretan da zna tko je i dalje u vrhu tamošnjeg HDZ-a: predsjednik Mladeži koji ogovara njegova najbližeg savjetnika Šeksa, ili pak HDZ-ov potpredsjednik Gradskog vijeća koji dijeli objavu o biskupima.

Ovo drugo posebno, jer je premijer Plenković, za nedavna posjeta Vatikanu i susreta s papom Franjom, rekao kako mu je to jedan od najvažnijih događaja u životu.

Povratak na Net.hr