banner

BRZO NAPREDOVAO

NOVI ŠEF ZAGREBAČKIH GROBLJA: On je potpredsjednik Bandićeve mladeži, a posao u Holdingu dobio je brzo nakon učlanjenja u stranku

Nije prošlo dugo od njegova učlanjenja u stranku do posla u Holdingu, odnosno podružnici Gradska groblja

Patrik Šegota jutros je dao ostavku na mjesto šefa Gradskih groblja nakon afere s kućicama i nakon što mu je gradonačelnik Milan Bandić rekao da ili podnese ostavku ili da će biti smijenjen. Sada će na Šegotino mjesto zasjesti Roko Gruja, barem dok se ne raspiše natječaj za izbor novog voditelja, javlja 24sata.

Dolazak Gruje na to mjesto malo “bode oči” jer je on tek nedavno došao u tu podružnicu Zagrebačkog holdinga. Upravo ga je Šegota doveo, a Šegota je ujedno član predsjedništva Bandićeve stranke koji se u fotelju šefa Groblja smjestio samo tri dana nakon natječaja.

VODITELJ ZAGREBAČKOG GROBLJA PODNIO OSTAVKU: Odlazi nakon što su mediji otkrili malverazacije s natječajem

Gruja se učlanio u stranku pa dobio posao u Holdingu

Gruja se u gradonačelnikovu stranku učlanio u listopadu 2018. godine te je tada bio mladi sportaš i plivač Mladosti. Kako piše 24sata, na mladićevu profilu na LinkedInu piše da u prodaji radi godinu i tri mjeseca.

Gruja na društvenim mrežama ne skriva da voli zapjevatiFoto: Facebook

To pak znači da nije prošlo dugo od njegova učlanjenja u stranku do posla u Holdingu, odnosno podružnici Gradska groblja.

Završio je Ekonomski fakultet, a prije ovog posla radio je kratko u Jamnici i u Zagrebačkoj banci. Inače, on je potpredsjednik Bandićeve mladeži te je kao stranački kadar početkom listopad izabran u Savjet mladih Grada Zagreba.

OVAKO ĆE IZGLEDATI ADVENT U ZAGREBU: Ništa od klizališta, svih 17 kvartova će svijetliti kao Jelačić plac; ‘Neka građani okite svoje prozore’

Povratak na Net.hr