Kao u doba Račana

NOVI ŠEF SDP-a: ‘Milanka Opačić ostaje do daljnjega potpredsjednicom Sabora’

Milanka Opačić do daljnjega ostaje na mjestu potpredsjednice Hrvatskog sabora, izjavio je u ponedjeljak za Hrvatski radio predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Gostujući u emisiji ‘Oporbeni zarez’ Bernardić je na upit novinara “Milanka Opačić do daljnjega” odgovorio “naravno, da” i time odbacio nagađanja nekih medija, koji su u ponedjeljak objavili naslove “Bernardić miče Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice Sabora?”.

PRVI KORACI NOVOG ŠEFA SDP-a: Bernardić miče Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice Sabora?

Najavio je da će SDP nakon konvencije održati sastanak o načinu reorganizacije rada Kluba zastupnika SDP-a, kako bi se vidjelo na koji način SDP može biti bolji, efikasniji i organiziraniji.

Stranačka konvencija, na kojoj će se birati SDP-ova tijela održat će se u subotu, 3. prosinca.

‘TO JE ZORAN MILANOVIĆ’: Opačić izjavom razotkrila što se događalo u SDP-u za vrijeme vladavine bivšeg šefa

 

Nije prvi put

Upitan zar ne bi bilo najlogičnije da kao predsjednik najjače oporbene stranke bude i predsjednik njezina Kluba zastupnika, Bernardić je odgovorio kako “u Račanovo vrijeme to nije bilo tako”.

Najavio je da će se osobno potpuno posvetiti radu na terenu, dizanju stranke, jačanju organizacije i radu u Saboru.

“Kao predsjednik SDP-a imam sasvim dovoljno prostora za djelovanje i mislim da je prošlo vrijeme u SDP-u da predsjednik mora biti sve”, istaknuo je Bernardić, koji je u subotu, 26. studenoga, izabran za novog predsjednika SDP-a.

Povratak na Net.hr