NOVI OBRAČUN NA POMOLU? / Milanović je danas izjavio kako postoje žene i 'žene'; Puljak mu brzo spustila

Na konstataciju Zorana Milanovića da postoje žene i 'žene', Marijana Puljak je odgovorila kako postoje predsjednici država i Milanović

8.3.2021.
14:43
Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik države Zoran Milanović obilazeći potresom razorene Sisak i Petrinju u svome je stilu čestitao Međunarodni dan žena. "Dan žena čestitam, ali postoje žene i 'žene", prenosi Milanovićeve riječi RTL, a na pitanje tko su žene i "žene", pojasnio je: "Postoje žene koje su naprosto borbene, koje se ne daju prodati i slomiti, koje će nasilnika ili uznemiravača svake vrste, ako treba, opaliti i u neko mjesto. A postoje žene koje glumataju. To će tako uvijek biti. Kao i muškarci".

Dodao je kako "slabi zaslužuju zaštitu". "Učiteljice zaslužuju zaštitu, cure na fakultetu koje su asistentice, a moraju napredovati kroz netransparentan sustav i ovise o starijim kolegama, a nisu dovoljno interesantne da se okupi 30 kamera zbog njih. To, a ne glumice holivudske", rekao je Milanović te istaknuo da mu je žao ako su mu borkinje za ženska prava zamjerile neke izjave iz prošlosti.

Na njegovu definiciju žena i "žena" odgovorila je na Facebooku saborska zastunica Centra, Marijana Puljak: "Postoje predsjednici država, a postoji i Milanović", napisala je.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali