ISTRAŽITELJI GA PRATILI

NOVI DETALJI ISTRAGE OKO ŠEFA JANAFA: Bacio je mobitele u Savu kad je doznao što mu se sprema; ‘užurbano je vozio po Zagrebu i okolici…’

Izvor blizak istrazi otkrio je da je Kovačeviću bio plan da se riješi mobilnih uređaja

Predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević dobio je informaciju da se protiv njega provodi istraga u trenutku kada su već bili izdani nalozi za pretres, dan uoči planiranog uhićenja, piše Jutarnji list.

Istražitelji koji su ga cijelo vrijeme pratili uočili su da je kod njega potpuno zamrla telefonska komunikacija, a onda se počeo užurbano voziti autom s jedne adrese na drugu po Zagrebu i okolici. Isto tako, istražitelji su primijetili da je iz stana nosio određene stvari, sjeo bi u auto i odvezao se na drugo mjesto, gdje je te stvari pospremao. Baš zbog toga policija je zaključila da je Kovačević doznao da mu se sprema uhićenje te da pokušava sakriti materijale za koje smatra da bi ga mogli kompromitirati.

ŠEF JANAFA KOVAČEVIĆ ORGANIZIRAO ZABAVE S ESKORT DAMAMA ZA PRIJATELJE: ‘Uzmite četiri, ali ih ugurajte’

Tko mu je dojavio?

Izvor blizak istrazi otkrio je da je Kovačeviću bio plan da se riješi mobilnih uređaja. Prema jednoj varijanti, dok je autom prelazio jedan most preko Save, usporio je vožnju i kroz prozor bacio mobitele u Savu. Prema drugoj varijanti, zaustavio se kod savskog nasipa te je pješice otišao do obale i bacio mobitele u rijeku.

Policijska pratnja je zapazila odbacivanje te je alarmirala nadređene koji su odmah poslali ronioce. Oni su došli vrlo brzo te u kratkom roku uspjeli pronaći odbačene mobilne uređaje, koji ipak nisu uništeni, nego će se navodno spasiti njihov sadržaj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr