PORAST BROJA OBOLJELIH

NOVA ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE: Noćni klubovi, ali i kafići opet će morati skratiti radno vrijeme

Navedena nužna mjera ograničavanja radnog vremena do 24 sata počinje se primjenjivati od 14. kolovoza i bit će u primjeni 10 dana

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije i provedenu analizu načina širenja bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”.

NAJGORI DAN: Imamo 180 novozaraženih! Od sutra na snagu stupa nova mjera, Capak otkrio hoće li nas Slovenija staviti na crvenu listu

Navedenom odlukom ograničeno je radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”, kao što su noćni klubovi, noćni barovi, disco-barovi, caffe barovi i sl. koji smiju raditi  najduže do 24 sata.

Od 14. kolovoza

Navedena nužna mjera počinje se primjenjivati od 14. kolovoza i bit će u primjeni 10 dana kada će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, odlučiti o potrebi uvođenja dodatnih mjera.

Podsjetimo, danas je najgori dan u Hrvatskoj od početka epidemije, u protekla 24 sata zabilježeno je 180 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih 811.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr