ŠEF VINOGRADSKE PODNOSI OSTAVKU? / Izgleda da će doći do novog obrata, jedna stvar je prelila čašu

Stručno vijeće KBC-a Sestre milosrdnice sastaje se od podneva, a vršitelj dužnosti ravnatelja te bolnice najavio je konferenciju za medije od 14 sati

18.6.2021.
11:40
Borna Filic/PIXSELL

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako se od 12 sati sastaje stručno vijeće, svi predstojnici klinika i zavoda te šefovi stručnih službi KBC-a Sestre milosrdnice.

V.d. ravnatelja dr. Zoran Vatavuk sazvao je za 14 sati konferenciju za medije.

Index doznaje da će v.d. ravnatelja KBC-a Vatavuk danas podnijeti ostavku. Doznaje se kako je njegovoj ostavci prethodio niz događaja, a čini se da je Dijana Zadravec bila kap koja je prelila čašu. Odnosno, davanje na važnosti Zadravec prilikom govora na saborskom odboru za suzbijanje korupcije te činjenica da je ovog tjedna ministar zdravstva Vili Beroš održao sastanak sa Zadravec.

Tim je potezima na svojevrstan način ukazano nepovjerenje upravi i samom KBC-u Sestre milosrdnice, piše Index, zbog čega se Vatavuk odlučio na ostavku.

Konferencija za medije od 14 sati

Zadravec je, podsjetimo, jedna od ukupno troje prijavljenih na natječaj za ravnatelja Vinogradske bolnice koji je u tijeku, a kako se doznaje, Vatavuk smatra da je Beroš sastankom sa Zadravec dao na važnosti kandidatkinji za ravnatelja.

Na Upravnom vijeću bolnice nalazi se odluka o prihvaćanju ili neprihvaćanju ostavke Vatavuka, koji ima podršku zaposlenika bolnice.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen