KAŽNJEN JE

NIZOZEMSKA TV VODITELJICA: ‘Vozač Ubera u Hrvatskoj proslijedio je moj broj prijatelju, ubrzo sam dobila zanimljivu poruku…’

Nizozemska TV voditeljica Gwen van Poorten doživjela je neugodnost na ljetovanju prošlog tjedna dok je boravila u Hrvatskoj. Naime, ona se na Twitteru i Facebooku požalila Uberu kako je jedan od Uberovih vozača s kojim se vozila po Splitu, njezin broj proslijedio svom prijatelju, koji joj je onda poslao poruku i pozvao je na Hvar.

Na službenoj stranici Ubera na Facebooku ona je stoga postavila pitanje o razini privatnosti Uberovih klijenata i poštivanju te politike od strane vozača.

“Pozdrav Uber,

Na ljetovanju u Hrvatskoj vozači Ubera vide moj broj i SVI ga slobodno koriste. Što je s mojom privatnošću? Ovo je suludo”, napisala je mlada Nizozemka.

Naime, nakon što mu je prijatelj proslijedio njezin broj, mladić se “ohrabrio” i poslao joj poruku, u kojoj mladu Gwen poziva na Hvar i na “prijateljsko druženje” te joj nudi besplatnu kartu za brod, ručak i sladoled.

Njezin prigovor iz Ubera su očito ozbiljno shvatili pa su mladog vozača isključili iz sustava te mu više nije dopušteno raditi preko Uberove aplikacije.

“U Uberu smatramo sigurnost naših korisnika vrlo ozbiljno. Čim smo saznali za ovaj događaj kontaktirali smo korisnicu te joj pružili svu potrebnu pomoć. Pravila ponašanja naših partnera-vozača jasna su svima, te ih se naši partner-vozači moraju strogo pridržavati. Zato smo isključili partnera-vozača iz sustava te mu neće biti dopušten daljnji rad preko Uberove aplikacije”, kazali su za portal Dalmacija Danas.

UBEROVAC SE ZABIO U POLICIJSKI AUTO, PUTNICA OTKRILA DETALJE: ‘Vrištala sam i molila da stane…”

NASTAVLJA SE RAT NA ULICAMA: Taksisti glumili Uberove mušterije, pozvali vozača pa ga prebili. Prijetili da će mu prerezati grkljan!

Povratak na Net.hr