15.000 KN ŠTETE

‘NISU ME USPJELI ZASTRAŠITI, DAPAČE…’: Netko je izgrebao dva auta HDZ-ove kandidatkinje za načelnicu Vela Luke

Netko je u četvrtak ujutro izgrebao dva automobila kandidatkinje HDZ za načelnicu Vela Luke, Maje Zlokić, što je protumačeno kao politički motiviran izgred

Iako se političke kampanje svode uglavnom na žestoke prepirke među protukandidatima, ponekad stvari eskaliraju. Da uzrečica kako je u kampanjama sve dopušteno zaista vrijedi na svojoj je koži osjetila kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Vela Luka, Maja Zlokić. Njoj je netko u četvrtak ujutro izgrebao dva automobila, a ona smatra da je sve politički motivirano, javlja Dubrovački dnevnik.

“Doživjela sam grubi pokušaj zastrašivanja u cilju da odustanem od kandidature za načelnicu Općine Vela Luka. Na moja dva automobila počinjena je materijalna šteta u procijenjenom iznosu od preko 15.000 kuna i cijeli slučaj sam prijavila nadležnoj policijskoj postaji. Povrijeđena sam i ja i moja obitelj, ali nisu me uspjeli zastrašiti. Samo su me dodatno motivirali da se borim za bolju Velu Luku i gdje neće biti terora prema onima koji misle drugačije. Ta vremena su davno završila. Vela Luka zaslužuje više i bolje!“, poručila je HDZ-ova kandidatkinja.

Brutalan i primitivan čin

O incidentu su se nešto duljim priopćenjem oglasili i iz Općinskog odbora HDZ-a u Vela Luci. Tvrde kako se radi o brutalnom i primitivnom činu.

“Politički motivirani napad na našu kandidatkinju za načelnicu Maju Zlokić i uništavanje njena dva automobila, brutalan su i primitivan čin zastrašivanja koji zaslužuje posebnu osudu cjelokupne javnosti u Veloj Luci. Takvi pojedinci ili stranke, koji svoje osobne i političke frustracije iskazuju uništavanjem tuđe imovine, htjeli bi eliminirati iz društvenog i privrednog života svakog tko misli drugačije. Kao stranka smo dovoljno snažni da izdržimo sve napade, prijetnje i klevete, a kao pojedinci dovoljno ustrajni da zaštitimo svakog građanina koji pošteno radi i plaća poreze, jer je to jedini put prema napretku naše Vele Luke i Republike Hrvatske. Za dobrobit Vele Luke pozivamo svih na dijalog i jasnu osudu ovakvih ponašanja,” stoji u priopćenju Općinskog odbora HDZ-a.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr