NISKOBUDŽETNA AVIOKOMPANIJA UKIDA VEĆINU LINIJA: / Od rujna se više neće moći letjeti prema Hrvatskoj

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka u koje spadaju Rijeka, Pula, Split, Zadar i Dubrovnik

31.8.2020.
16:52
Profimedia

Niskobudžetna aviokompanija iz Air France - KLM grupacije, Transavia, objavila je svoj red letenja za rujan 2020. Kako javlja Croatian Aviation, većina zračnih linija prema Hrvatskoj prestat će s prometovanjem prije kraja rujna. Vrlo rano je Transavia pokrenula promet prema Lijepoj našoj, i to odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja država iz kojih inače leti prema zračnim lukama u Hrvatskoj.

Prema onome što piše Croatian Aviation, Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka u koje spadaju Rijeka, Pula, Split, Zadar i Dubrovnik. Ipak, ujedno će tijekom idućeg mjeseca doći i do prekida većine linija.

Linije prema Splitu i Dubrovniku

Linija Split - Pariz Orly prometovati će tri puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad. Na liniji Split - Rotterdam doći će do prekida prometa 19. rujna, a ta linija će do navedenog datuma biti u prometu dva puta tjedno, ponedjeljkom i subotom.

Linija Dubrovnik - Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno, tj. svake subote, a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad. U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. Prometovanje linije Dubrovnik - Pariz Orly prestaje 26. rujna, a do spomenutog datuma linija će biti u prometu tri puta tjedno, utorkom, subotom i nedjeljom. Posljednji let na liniji Dubrovnik - Rotterdam najavljen je 19. rujna, a linija će do tada biti u prometu utorkom i subotom.

Linije prema Zadru, Puli i Rijeci

Linija Zadar - Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno, srijedom i subotom, linija Pula - Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka - Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada, javlja stranica Croatian Aviation.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali