TKO ĆE BITI MANDATAR?

NIJE SAMO ZDRAVKO MARIĆ U IGRI: Čini se da je još jedan istaknuti HDZ-ovac naglo postao kandidat za novog premijera

Zdravko Marić, Tomislav Tolušić, Oleg Butković… prekratak je bio četvrtak s obzirom na to koliko se imena mogućih kandidata izredalo u jednome danu za (uskoro) vjerojatno ispražnjeno premijersko mjesto.

No, potkraj dana pojavilo se još jedno ime u igri. Uz Marića, najozbiljniji kandidat za novog mandatara postao je i glavni tajnik stranke Domagoj Ivan Milošević, objavio je RTL.

TUĐMAN: ‘Jesu li Marić i Butković HDZ-ovi kandidati za mandatara? Da, imamo par imena…’

Prednost su im – financijski kontakti

Milošević se sinoć sastao s predsjednikom stranke Karamarkom u jednom zagrebačkom hotelu u blizini Karamarkovog stana. Kamere RTL-a snimile su Miloševića prilikom izlaska iz hotela, a snimku možete pogledati OVDJE.

Inače, 46-godišnji Milošević navodno figurira kao najozbiljniji kandidat uz Zdravka Marića, a u odnosu na Tolušića i(li) Butkovića prednost prvospomenutog dvojca jest u tome da imaju više iskustva i međunarodnih financijskih kontakata koji bi u nadolazećim tjednima mogli biti iznimno važni.

HDZ-OVAC DEMANTIRAO DA BI ON MOGAO BITI OREŠKOVIĆEV NASLJEDNIK: ‘Nisam kandidat za mandatara’

Kandidirao se 2012. za šefa stranke

Milošević je u visoku politiku stigao iz menadžerskih voda u koje je pak uplovio 2000. godine postavši većinski vlasnik Tvornice vatrogasnih aparata Pastor, u kojoj je prethodno direktor bio njegov otac.

U Vladi Jadranke Kosor je od prosinca 2010. do prosinca 2011. bio potpredsjednik zadužen za investicije. Prošle subote je, pomalo iznenađujuće, na sjednici Središnjeg odbora HDZ-a izabran za glavnog tajnika stranke.

Na unutarstranačkim izborima 2012. godine, kada je predsjednik HDZ-a postao Karamarko, među pet kandidata bio je i Milošević koji je tada dobio najmanje glasova.

GLAVNI TAJNIK HDZ-a: ‘Imamo dovoljno ruku za preslagivanje i novu Vladu! Tko će biti mandatar reći će vam Karamarko’

Povratak na Net.hr