Nije radio uređaj za očitavanje karata, vozač autobusa napravio dodatni kaos

Toplo vrijeme i kvar na uređaju za očitavanje karata doveli su do incidenta u kojem su se vozač i putnici svađali pred zbunjenim turistima.

25.8.2014.
17:16

Kako javlja Dubrovački dnevnik, u autobusu broj 4 na Pilama dogodio se incident kad je prestao raditi uređaj za očitavanje karata. To se dogodilo dok je vozač pokušavao ukrcati putnike, među kojima su bili i brojni turisti.

Nakon što je u autobus ušlo nekoliko putnika, vozač je uvidio kako je uređaj otkazao te je putnicima rekao da napuste autobus i čekaju sljedeći. To je razljutilo domaće putnike koji su s kraja autobusa vikali kako će se "onesvijestiti na suncu" i kako "čekaju na autobus već pola sata". Vikao je i iznervirani vozač, koji je kazao kako ne može raditi svoj posao i kako ne može pustiti putnike da se voze besplatno.

Zbunjeni turisti u nedoumici

Nastala svađa zbunila je turiste koji nisu razumjeli o čemu se radi, a dernjava i s jedne, i s druge strane svakako im neće ostati u najljepšem sjećanju niti će sa sobom ponijeti najbolju sliku o lokalnom stanovništvu.

Srećom, cijela je svađa završila nakon 10-ak minuta jer je na Pile stigla druga "četvorka", nakon što je vozač preko mobitela obavijestio kolege o problemu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali