VREMEŠAN, ALI RAZIGRAN

NIJE MU BILO DOSTA, MANOLIĆ NA KRAJU SJEDNICE HTIO POLEMIZIRATI: ‘To je nezamislivo u parlamentarnoj demokraciji’

Josip Manolić (97) je punih sat i pol odgovarao na pitanja članova istražnog saborskog povjerenstva za Agrokor. Bez obzira na svoju poodmaklu dob, Manolić je i nakon zadnjeg pitanja bio raspoložen na priču. Naime, članovima povjerenstva predložio je polemiku na temu ukidanja povjerenstva.

“Htio sam polemizirati s vama o tezi koja se povlači. Da ovo povjerenstvo završi s adom kad državni odvjetnik podigne optužnice. Pa to je nezamislivo u parlamentarnoj demokraciji”, rekao je za kraj Manolić.

ČLANOVI POVJERENSTVA SAT I POL REŠETALI MANOLIĆA: Politički veteran (97) nije ih čuo pa su morali sjediti pored njega i postavljati mu pitanja

Članovi povjerenstva nisu ga pretjerano doživjeli, vjerojatno zato što bi takva polemika izazvala burne reakcije vladajućih i oporbenih zastupnika, ali moguće je da su se i žurili na pauzu s obzirom da su novo ispitivanje imali zakazano za 13 sati.

Podsjetimo, sve su glasniji zahtjevi iz redova HDZ-a da istražno povjerenstvo za Agrokor treba prekinuti s radom ako dođe do pravomoćnog rješenja o otvaranju istrage.

Povratak na Net.hr