'PONOVNO SE MIJEŠAJU KARTE'

‘NI PRECIJENITI, NI PODCIJENITI BANDIĆA’: Mrak-Taritaš smatra da je Bandić ostavio trag ne samo u Zagrebu, već u cijeloj Hrvatskoj

‘Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu’, rekla je Mrak-Taritaš

Predsjednica Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš uputila je u nedjelju izraze sućuti obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, istaknuvši da je bio osebujan i drugačiji te da je ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske.

POSLJEDNJI SATI MILANA BANDIĆA: ‘Bili smo na večeri, popili kavu, pričali…On se samo srušio sa stolice, pozlilo mu je…’

‘Svatko od nas ima svoju svijeću’

Mrak-Taritaš je, uz obitelj, izraze sućuti uputila i Bandićevim najbližim suradnicima s kojima je radio dugi niz godina. “Bandić je zasigurno ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego i Hrvatske. Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu”, kazala je Mrak-Taritaš za Hinu.

“Svatko od nas ima svoju svijeću. On je taj svoj životni put nemilice trošio, radio i očito je ta svijeća puno prebrzo dogorila”, dodala je. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

GUŽVE U GRADSKOJ UPRAVI: Uplakani ljudi čekaju u redu kako bi se upisali u knjigu žalosti za Milana Bandića; Oglasio se i Milanović

OGLASIO SE TOMISLAV TOMAŠEVIĆ, BANDIĆEV GLAVNI RIVAL: ‘Šokirala me vijest o smrti. Žao mi je što se nečemo sučeliti’

Povratak na Net.hr