SPREMNA NA PUTOVANJA

NEVJEROJATNO PRIMAMLJIVA PONUDA ZA POSAO: Traži se medicinska sestra za rad u Dubaiju, plaća 3500 eura

Nevjerojatno primamljiv oglas osvanuo je jutros na jednom portalu na kojem se redovito objavljuju ponude slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu.

‘Klijent je privatna osoba (renomirana obitelj, medijski zastupljena u Dubaiju) koja unutar svog tima traži medicinsku sestru za potrebe obitelji. Mjesto rada je Dubai, no zbog učestalih putovanja unutar EU-a očekuje se spremnost na putovanje s ostatkom tima’, stoji u oglasu objavljenom na hrvatskoj agenciji za zapošljavanje.

Traže medicinsku sestru

Bogata obitelj iz Dubaija traži medicinsku sestru koje će raditi u tom gradu, zarađivati 3500 eura mjesečno i imati plaćen smještaj. Zbog različitosti u kulturi te neposrednog ulaska u obitelj klijent traži isključivo medicinsko osoblje ženskog spola.

Od potencijalnih kandidatkinja očekuje se završena viša ili visoka medicinska škola, licencija za rad i minimalno dvije godine iskustva. Očekuje se i aktivno poznavanje engleskog jezika.

Ugovor se sklapa na rok od godinu dana, uz neto plaću od 3500 eura, plaćen smještaj te plaćen odlazak na razgovor. Rok za prijavu je 20. studenoga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr