LUDNICA NA RASPRAVI

NEVIĐENI PERNAROV SHOW: Tajnik mu rekao da je luđak, a on SDP-ovki poručio: ‘Volim te, kako mi to možeš raditi…’

Saborski zastupnik Ivan Pernar u nastavku jučerašnje rasprave o državnom proračunu za 2017. zatražio je nešto prije ponoći stanku u Saboru želeći ukazati na, kako je kazao, sramotan rad Hrvatskog sabora. No tu Pernarovu showu nije kraj, a nastavio se, nakon Sabora, i na Facebooku.

Traženje stanke baš prije ponoći iživciralo je predsjednika Sabora Željka Reinera koji je Pernaru rekao da su zastupnici u Sabornici u ponoć jer ih on, Pernar, “vuče za nos” .

PERNAR TRAŽIO STANKU U SABORU NEŠTO PRIJE PONOĆI, LJUTITI REINER MU ODGOVORIO: ‘Vučete nas za nos i još u tome uživate!’

‘Vi ste nas vukli za nos i u tome uživali’, rekao je Reiner.

Pernar se potom, pred sam kraj sjednice javio za riječ. Tijekom govora je kopao po svojim papirima pokušavajući naći neki podatak, a to je izazvalo podsmijeh tajnika sjednice Sabora Ivana Bukarice. Bukarica se smijao i odmahivao glavom, prenosi Index, a vjerojatno nije mislio da je mikrofon uključen kad je Pernaru rekao da je luđak.

‘Ma daj. Ma molim te, ma ti si luđak. Ti si luđak’, rekao je Bukarica.

Kako je ipak mikrofon bio uključen, i to onaj predsjednika Sabora u blizini kojeg je Bukarica sjedio, sve se čulo.

Pernar ga je ipak čuo, no u obranu Bukarice je stao ministar financija Zdravko Marić rekavši da nije to rekao i da nije uvrijedio Pernara. On je na to rekao da je ‘to način na koji se stručne službe u Saboru odnose prema zastupnicima’. Pernar je danas na Facebooku počeo prenositi pisma obožavatelja:

Nakon ‘čašćenja’ showu ipak nije bio kraj. Pernar je na Facebooku objavio i svoj razgovor sa SDP-ovom Sabinom Glasovac, u kojem ju je pokušavao nagovoriti da ne glasuje za skidanje njegova imuniteta.

‘Rekla je da mora, da je takva praksa. Na to sam joj rekao da ju volim (kao čovjeka), da ju gledam kao prijatelja i pitao ju: “Je li odnos (uzajamne simpatije) koji mi imamo vrijedan toga da ga prekinemo zato jer ćeš ti glasati za to da mi skinu imunitet?” Ona je na to rekla: “Ali tako je sa svakim”, na to sam joj rekao: “Ali Sabina, ja nisam bilo tko, ja tebe volim, kako mi to možeš napraviti”. Ona je na to rekla: “Bit ću suzdržana”, na to sam joj rekao da ja spram nje nisam suzdržan i da se njoj događa ono što i meni da ne bih mogao biti suzdržan. Pokazao bih joj ljubav i zaštitnički stao spram nje. Ona mi je rekla da joj je žao, da ne može biti protiv’, napisao je Pernar na Facebooku.

PERNAR ZAVAPIO U SABORU: ‘Molim vas, zaštitite me od tog čovjeka. Nemojte dopustiti čudovištu da me maltretira!’

MIP PREDLOŽIO SKIDANJE IMUNITETA IVANU PERNARU: ‘Ovo je farsa! DORH štiti one koji su upropastili državu!’

Među nebrojenim objavama kojima je Pernar danas zasuo svoju Facebook stranicu, našla se ponovno i ona u kojoj piše da je američko veleposlanstvo ono koje vrši pritisak na njega te da su ‘domaći kolaboratori udruženi s imperijalnim silama.’

PERNAR OPET KMEČI NA FACEBOOKU: ‘Bilo bi vam lakše da ne znate stvari o kojima govorim…’

‘Molim vas da se ne pokolebate i ne odustanete od borbe za slobodu. To je moja posljednja želja, da nastavite s otporom’, napisao je Pernar.

KAOS U SABORU: Pernar cijelo jutro izluđuje zastupnike čitajući im Bibliju!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr