'SJAJNA' REKLAMA

JESTE LI IKAD VIDJELI OVAKO BIJEDAN HOSTEL: Pogledajte što Splićani nude za smještaj posjetiteljima Ultra festivala

Na Air Bnb-u pojavio se malo neobičan oglas za hostel koji “ultrašima” nudi smještaj tijekom tog festivala. Posebice se napominje kako prostor inače nije smještaj za turiste za odmor.

No, vlasnik Ivica u njemu je u jednu sobu smjestio čak 16 kreveta. Kroz cijelu dužinu sobe postavljeno je ogledalo, a kreveti su različitih stilova i svaki od njih ima različitu posteljinu. Preko puta njih nalaze se stolići sa stolicama.

POHLEPNE SPLIĆANE STIGLA KARMA: Htjeli su masno zaraditi na Ultri, a sada su prisiljeni na drastično spuštanje cijene noćenja

Djeluje pomalo vojnički, onako kako u toj smještajnoj jedinici djeluje i kupaonica s bijelim pločicama u kojoj su umivaonici ugrađeni jedan pored drugog i svaki ima različitu slavinu. Tu su i tuš kade koje nemaju zastore.

Posjetitelj Ultre koji se odluči za takvo noćenje platit će po osobi 18 eura, odnosno 220 kuna kad se uračuna i provizija. U slučaju da soba bude puna, vlasnik će zaraditi 3412 kuna.

Vlasnik napominje kako za svoje goste ima i organiziran prijevoz na festival, kao i prijevoz do zračne luke, autobusnog ili željezničkog kolodvora.

Recenzije na smještaj su pozitivne.

“Veliko, lijepo mjesto, vrlo čisto, domaćin je fin i uslužan. Lijep pogled na planine iz sobe. Lako se može kuhati. Hvala vam”, napisala je Jill.

Oglas se može pogledati OVDJE.

Povratak na Net.hr