Netko bi morao letjeti zbog tople guze u limuzini!

Naručivanje limuzina s grijačima ugrađenim u sjedala ne bi li se nekom gospodinu ili gospođi iz novoosnovanog Čačićevog centra za investicije i energetiku zgrijala, da oprostite, stražnjica, ne smije proći nekažnjeno.

Čitatelji net.hr-a su apsolutnom većinom od 78 posto glasova izrazili stav da je kupovina limuzina za vrhušku Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija prvorazredni skandal zbog kojega bi netko trebao biti smijenjen.

Jer, podsjetimo, ipak su u tijeku pregovori s javnim službama čije će zaposlenike neselektivno i bez obzira na zasluge zbog krize kazniti manjim primanjima, a pritisci na privatni sektor, gdje je zaposlena velika većina najjadnije plaćenih u državi traju, čini se, oduvijek i zauvijek.

Nisu baš svi za smjenu

Činjenica da se unatoč takvoj gospodarskoj depresiji još uvijek pronalazi novac za grijanje, da oprostite opet, stražnjica pojedinaca iz nove državne agencije, u redu je za 13 posto čitatelja. Oni stavu dodaju pojašnjenje da se ovi ipak moraju nečim dovesti do posla.

A da se, pak, radi o pogreški zbog koje bi trebalo poništiti natječaj sa specifikacijama za limuzinicu – grijana kožna sjedala, ksenonska svjetla, pomoć pri parkiranju i aluminijski naplaci – smatra tek devet posto čitatelja.

Povratak na Net.hr