Kratki pregled

Net.hr vam donosi najzanimljivije priče proteklog vikenda

Nažalost, i protekli vikend obilježili su teroristički napadi. U Hrvatskoj je najveće zanimanje izazvao tehnički premijer Zoran Milanović koji  se nakon višegodišnjih poziva odazvao i gostovao kod Aleksandra Stankovića u Otvorenom.  U nastavku teksta donosimo vam ove, ili i još neke priče koje su obilježile vikend.

Nakon višegodišnjih poziva premijer Zoran Milanović gostovao je u emisiji Nedjeljom u dva urednika i voditelja Aleksandra Stankovića. Ponovio je svoj stav da parlamentarne izbore nije dobio nitko. Što se tiče stanja u SDP-u, kazao je da se stranka demokratizirala. “Ostavku neće dati, nego će se kandidirati pred svima. HDZ je moćna stranka, to su nesposobni i opasni ljudi”, kazao je Milanović. Više možete pročitati ovdje.

tonino picula

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula javno je podržao kandidaturu Zlatka Komadine za idućeg šefa SDP-a. Kaže i da će se sam kandidirati za mjesto u Predsjedništvu SDP-a. Više možete pročitati ovdje.

Aleksandar Vučić

Građane Srbije očekuju prijevremeni parlamentarni izbori. “Vladi Srbije poteban je pun mandat da bi završila započete reforme”, poručio je srbijanski premijer i vođa Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić. Više možete pročitati ovdje.

Karamarko Petrov Orešković

HDZ-ovac Ante Ćorušić otkrio je detalje kako su Tihomira Oreškovića pridobili da se priključi novoj vladi. “Tim, čuj, moraš u roku od tri sata odlučiti hoćeš li biti premijer”, upitan je biznismen koji će uskoro postati hrvatski premijer. Više možete pročitati ovdje.

BURKINA-ATTACK-HOTEL

U terorističkom napadu na luksuzni hotelu u glavnom gradu Burkine Faso ubijeno je gotovo 30 osoba. Iz hotela je spašeno 126 turista, od kojih je 30-ak ranjeno. Odgovornost za napad u ovoj afričkoj državi preuzela je Al-kaida. Više možete pročitati ovdje.

Domagoj Duvnjak

Hrvatski rukometaši izgubilii su u drugom nastupu na Europskom prvenstvu od Norveške s 34:31. Neugodan poraz doveo je Kauboje u situaciju da više nisu sigurni za prolaz u drugi krug. U slučaju poraza od Islanda u 3. kolu, moramo se nadati i da će Bjelorusija izgubiti od Norveške. Više možete pročitati ovdje.

Povratak na Net.hr