EKSKLUZIV DESETLJEĆA

NET.HR RAZOTKRIO PRVI POLITIČKI SEKS SKANDAL U HRVATSKOJ! Saborski zastupnik slao obnažene selfije iz luksuznog hotela

UPOZORENJE: OVAJ ČLANAK SADRŽI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (18+)

Saborski zastupnik Franjo Lucić našao se usred velikog seks skandala, ekskluzivno otkriva Net.hr, nakon što je procurila njegova razmjena intimnih fotografija s ljubavnicom.

Eksplicitne fotografije jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca, koje ovdje Net.hr ekskluzivno donosi, Lucić je tijekom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom, tvrde naši izvori. Franjo Lucić u višegodišnjem je braku, a na svoju suprugu prebacio je dio poslovanja nakon što se našao u pravosudnim neprilikama.

Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versace i skupocjenim dizajnerskim detaljima.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Franjo Lucić istaknuti je pripadnik tradicionalne struje HDZ-a, a mediji ga navode kao jednog od protivnika Istanbulske konvencije unutar vladajuće stranke. Često se poziva na obitelj, vjeru i domovinu, pa je posebno iznenađujuće da se našao usred ovakvog skandala. Recimo, u napadu na političkog konkurenta 2012. godine, Lucić je izjavio: “Ništa mu nije sveto, prije svega obitelj, vjera – u crkvu ide samo da bi bio viđen – domovina”. Sam Lucić slovi za obiteljskog čovjeka i vjernika, a često je viđen na misama i druženjima s biskupima.

UPOZORENJE – SLIJEDI KRAJNJE EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA (18+):

Prema informacijama kojima raspolaže Net.hr, fotografije u luksuznom hotelu snimljene su u studenome 2017. godine. U istom mjesecu, Lucić je službeno opomenut zbog rekordne lijenosti u Saboru – propustio je šest dana zasjedanja, zbog čega je morao platiti kaznu od 900 kuna.

Riječ je o prvom takvom političkom seks skandalu u Hrvatskoj, s oženjenim zastupnikom i istaknutim zagovornikom obiteljskih vrijednosti. Sličan skandal prije nekoliko je godina pogodio američku politiku, kada je otkriveno da tadašnji demokratski zastupnik, oženjeni Anthony Weiner, također šalje obnažene selfije. Wienerovu aferu pratile su sve svjetske novine, a na kraju se zbog svega povukao iz politike.

Franji Luciću ovo nije prvi skandal. Zbog niza malverzacija i sumnji na varanje branitelja, i poslovanje njegovih tvrtki godinama je na meti novinara i istražitelja. U ljeto prošle godine, Lucić se našao u velikoj aferi nakon što je pokušao podmititi novinara Telegrama Dragu Hedla.

Nudio mu je tri tisuće kuna ako prestane istraživati njegovo poslovanje. Nakon izbijanja afere, Lucić je podnio ostavku na političke dužnosti u HDZ-u, ali ne i na mjesto saborskog zastupnika, kao ni na članstvo u najvećoj hrvatskoj stranci. Početkom ove godine, Lucić je izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje u pijanom stanju.

Povratak na Net.hr