banner

SRAMOTNO

NEPRIMJERENI ISPAD U SABORU: Sanader Hajdukoviću: ‘Vas je istukao partner, imate loše društvo’

Reagirala je Sabina Glasovac, Hajdukovićeva kolegica iz SDP-a koja misli da je riječ o etiketiranju odnosno povredi Poslovnika

Sanader je tijekom svoje replike spomenuo da je SDP-ovca istukao partner i da je zato u lošem društvu

Današnju burnu raspravu u Saboru o povjerenju ministru Tomislavu Ćoriću obilježio je među ostalim i ispad HDZ-ova Ante Sanadera. Riječ je o njegovu odgovoru Domagoju Hajdukoviću iz SDP-a. Naime, Hajduković se uključio u raspravu pa rekao:

“Sad bih ja mogao reći nešto, ali isto ću vjerojatno vrijeđati. Dobro društvo u nekim organizacijama jednostavno ne možete naći zbog duboko, duboko ukorijenjene korupcije, kao što vidimo iz dana u dan. I sad ja mogu za govornicom nabrajati, mogao bih nabrajati vjerojatno cijelu noć sve afere i sve ljude, visoke dužnosnike koji su presuđeni. I neće stati na tome, bojim se da će se nastaviti i dalje.”

Sramotan Sanaderov ispad

Hajdukoviću je replicirao Sanader koji je u više navrata ponovio da je HDZ dobio izbore, prenosi Dnevnik.hr. Tijekom svog odgovora spomenuo je da je SDP-ovca istukao partner i da je zato u lošem društvu.

“Vi ste 3,5 minute govorili samo o korupciji HDZ-a. To ste govorili četiri protekle godine. I to vam ne pali. To je na tragu ovog što je rekla vaša kolegica Ahmetović, da mi uvijek govorimo da smo pobijedili na izborima.

Ali mi smo dobili podršku naroda, a ne vi. Vi govorite da smo mi loše društvo. A vi osobno imate loše društvo, vas je osobno vaš partner istukao. Razmišljajte vi o svom društvu, a ne o našem društvu. Brinite se vi o svojoj kući, a mi smo pobijedili na izborima, a ne vi i to sad, prije dva i pol, tri mjeseca, a ne vi”, rekao je Sanader u replici.

Glasovac: ‘To je povreda Poslovnika’

Reagirala je Sabina Glasovac, Hajdukovićeva kolegica iz SDP-a koja misli da je riječ o etiketiranju odnosno povredi Poslovnika.

“To nije nešto što određuje bilo kojeg čovjeka i molim da se takav govor više ovdje ne koristi”, kazala je Glasovac.

Potpredsjednik Sabora iz HDZ-a, Željko Reiner, poručio je svima da se drže digniteta. “Kad vučete vraga za rep, onda vrag izađe van. Ne možete misliti da možete vrijeđati druge i predbacivati im i da vam oni neće vratiti. Hoće! Možda čak i dvostruko!”, prenosi Dnevnik.hr Reinerov komentar.

Povratak na Net.hr