BLISKA SURADNICA

NEPOZNATI STAN NATALIJE PRICE: Živjela je u domu u kvartu gdje je po Bandića kobne noći stigla Hitna

Bandić je u trenucima kada je doživio infarkt, bio u kući Sergeja Ivanovića, tvrdi gospodin Ivanović

Jedan od detalja smrti Milana Bandića koji dosad nije bio poznat jest da je njegova bliska suradnica Natalija Prica stanovala u neposrednoj blizini kuće Sergeja Ivanovića koji tvrdi kako je u njegovu domu preminuo Bandić.

Prema službenoj verziji priče, Bandiću je pozlilo tijekom druženja s Ivanovićem i doktorom Gzimom Redžepijem na zagrebačkom Vrhovcu.

“Započeo sam reanimaciju, zvali smo hitnu koja je u tom trenutku bila na Ilici. To je bio veliki, masivni infarkt. Jeli smo oko 20 sati, popili kavu, sjedili smo, pričali i samo se srušio sa stolice. Pozlilo mu je”, rekao je za 24 sata dr. Redžepi, bliski Bandićev suradnik. Prva hitna je došla za 3,4 minute, a druga za 7,8 minuta.

KOLINDA ODNIJELA BANDIĆU BUKET CVIJEĆA: ‘Mislim da je odlazak na groblje nešto što treba odraditi u miru i tišini’

Susret sa šeikom

Prve informacije koje su dospjele u javnost govorile su kako je Bandiću pozlilo u njegovu stanu u Bužanovoj, nakon toga Nacional prenosi izjavu Pavla Kalinića da je Bandiću pozlilo u jednom zagrebačkom restoranu, no brzo se ispravlja i kaže da mu je pozlilo vani, u kući jednog prijatelja.

Nacional je otkrio kako se Bandć kobne subote rano poslijepodne sastao s Ivanovićem i šeikom Muhamedom Alabarom, milijarderom iz Emirata čija je firma trebala graditi kontroverzni projekt zagrebački Manhattan. Ivanović je kazao kako se radilo o neobaveznom druženju.

Zanimljivo, u blizini kuće Sergeja Ivanovića proteklih je mjeseci živjela i Natalija Prica. Boravila je u stanu Maje Čuljak na Vidovčici, piše 24 sata. Čuljak je zagrebačka odvjetnica i sestra novinarka Dijane, a Ivanović i Maja Čuljak bili su poslovni partneri.

KALINIĆ SE RASPRIČAO O UHLJEBIMA: ‘Počnu ići na bolovanja… Oni ne razumiju odakle im ide plaća, nije ni Kolinda’ 

Život u stanu odvjetnice

“Da, ona je podstanarka u susjednom stanu, koliko znam. Mislim da je to stan od gospođe Čuljak, ona je odvjetnica, zar ne? Natalija je došla tu potkraj ljeta, početkom jeseni. Oko rujna ili listopada”, rekao je jedan od susjeda za 24 sata. Još je jedan susjed potvrdio da Prica tu boravi.

Novinari 24 sata pokušali su kontaktirati i Ivanovića, Maju Čuljak te Pricu, no oni nisu odgovarali na njihove pozive.

Također, pišu i kako neslužbene informacije koje su dobili iz više izvora govore da je Hitna došla na intervenciju na Vidovčicu gdje je inače stan Maje Čuljak u kojem je živjela Prica, udaljen tri minute vožnje od Ivanovićeve kuće. No, za tu informaciju nema potvrde, a Hitna nije htjela otkriti informacije o tome gdje je sve intervenirano te večeri.

Povratak na Net.hr