GODIŠNJI U DALMACIJI

KRSTIČEVIĆ JOŠ NE ZNA HOĆE LI PODNIJETI OSTAVKU: ‘Čast mi je biti na čelu MORH-a, idem na odmor s obitelji u Dalmaciju’

Mediji i javnost već danima prate poteze ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića koji nikako da se odluči hoće li zaista odstupiti s čela ministarstva kako je prvotno najavio ili ipak neće. Svesrdnu podršku i golemo razumijevanje za novog-starog ministra koji se u dva – tri dana predomislio više puta, iskazali su premijer Plenković i predsjednica Grabar – Kitarović, koja je kako se čini, nehotice doduše, i potaknula Krstičevića da da ostavku.

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević danas je u pratnji premijera Andreja Plenkovića stigao u Sinj gdje će nazočiti svečanom otvorenju vojarne “126. brigade HV-a”, a obići će i prostor u kojem će biti smješteno 250 pripadnika Hrvatske kopnene vojske Oružanih snaga RH.

Ovaj radni posjet Sinju bit će jedan od zadnjih zadataka ministra obrane prije nego ide na godišnji odmor nakon kojeg bi trebao donijeti konačnu odluku o ostavci koju je najavljivao proteklih dana.

‘OSTAJEM MINISTAR OBRANE!’: Damir Krstičević se predomislio, najbližim suradnicima otkrio zašto je dao pa povukao ostavku

KRSTIČEVIĆ SE PREDOMISLIO, OPET: I dalje nudi ostavku, kaže da ima vojničku čast

“Radim svoj posao, ponosan sam što sam na čelu Ministarstva obrane”, neodređeno je rekao Krstičević okupljenim novinarima, a na ponovljeno pitanje samo je kratko poručio: “Radim svoj posao. Čast mi je služiti svojoj zemlji. Treba mi vrijeme da se odmorim, idem s obitelji u Dalmaciju”, piše N1.

Plenković je pak ustrajan u svesrdnoj podršci generalu Krstičeviću pa je u Sinju još jednom ponovio kako je “siguran da će nastaviti zajedno raditi”.

KRSTIČEVIĆ I DALJE NIJE RAZJASNIO SVOJU OSTAVKU: ‘Ja sam vojnik koji rješava svoje zadaće

Povratak na Net.hr