KAO U ZONI SUMRAKA

(NE)OBIČNA NEDJELJA NA ŠOLTI: Mladić i djevojka došli na otok provesti miran dan, pa doživjeli pravi pakao

Mladić i djevojka prošle su nedjelje odlučili iskoristiti lijep i sunčan dan za izlet na Šoltu, otok koji se, kako kaže pjesma, vidi s ponistre iz Splita naspram kojeg se nalazi.

Međutim, umjesto ugodnog dana na Šolti dogodio im se niz bizarnih situacija koje su kasnije prepričali za portal Dalmacija danas.

Prošli kroz otvorenu kapiju da vide Splitska vrata

Dolaskom na otok, kažu, palo im je na pamet da biciklima odu do Splitskih vrata, morskog tjesnaca između Šolte i Brača. Zanimalo ih je kako Splitska vrata izgledaju s kopna.

Biciklirajući cestom do mjesta s kojeg bi uhvatili najbolji pogled na morski prolaz, naišli su na jednu otvorenu kapiju. Odlučili su proći kroz nju, a tada su, kao u nekom filmu strave, zaredali čudni događaji.

Prošavši kroz kapiju ubrzo ih je napao čopor od sedam-osam pasa. Jedan od njih ugrizao je mladića za nogu napravivši mu ranu. Mladić i djevojka borili su se sa psima sve dok iz obližnje kuće nisu izašli muškarac i žena. Oboje su bili posve goli. Na njihov poziv, psi su se odmah smirili.

VLADINO IZVJEŠĆE OTKRILO ISTINU O HRVATSKIM OTOCIMA: Samo dva imaju pozitivan prirodni prirast

Pogled sa Šolte na Splitska vrata i BračFoto: Miranda Cikotić/PIXSELL

‘Golaći’ ih spasili od pasa, a zatim pratili dronom

Taj neobičan incident nije, međutim, pokolebao mladića i djevojku u naumu da ipak vide Splitska vrata s kopna. No, čudnim situacijama nije bio kraj. Dok su sjedili na plaži primijetili su dron koji je lebdio iznad njih. Potom su vidjeli da dronom upravljaju ono dvoje golih koji su prethodno umirili pse.

Tada su mladić i djevojka, kojima je prisjeo nedjeljni izlet na Šoltu, odlučili smjesta otići. Cijeli slučaj, piše Dalmacija danas, nisu prijavili policiji, no ostalo im je jedno čudno i nelagodno iskustvo.

UGLEDNI BRITANSKI THE TELEGRAPH NAHVALIO DVA HRVATSKA OTOKA: ‘Podsjećaju na filmove o Jamesu Bondu’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr