UVRIJEĐENA MINISTRICA

NE MOŽE SE POMIRITI SA SMJENOM: Gabrijela Žalac napala Jandrokovića jer joj je pjevušio: ‘Netko me sabotira…’

Nakon tirade povodom svoje smjene, Gabrijela Žalac se obrušila i na predsjednika Hrvatskog sabora

Još je ranije u javnost procurila izjava bivše ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijele Žalac, kako se “osjeća kao silovana žena i ostavljena u blatu”, kojom je navodno prokomentirala svoju smjenu pred članovima Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

No, čini se kako je jučer tijekom rasprave pronašla i metu na koju će usmjeriti svoje nezadovoljstvo. Naime, javlja N1, predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću zamjerila je izjavu otprije nekoliko mjeseci, koju je dao u jeku afera koje su joj se pripisivale.

TEŠKE RIJEČI; ČINI SE DA GABRIJELI ŽALAC NIKAKO NIJE SJELA SMJENA: ‘Rekla je da se osjeća kao silovana žena i ostavljena u blatu’

PLENKOVIĆ IZ VLADE IZBACIO ŽALAC, MURGANIĆ I TOLUŠIĆA! ‘Ja procjenjujem što je dobro za Vladu, državu, stranku i koaliciju’

Negirala afere

“Govoriti ‘netko me sabotira i protiv mene lobira, možda je vlada, možda su Srbi, možda masoni, netko me sabotira’ bilo je nekorektno”, poručila je navodno Žalac Jandrokoviću, ponavljajući stihove repera Vojka V., koje je ovaj tada iskoristio.

Bivša ministrica je u svom oproštajnom govoru naglasila i na kojim je projektima radila te negirala afere, zbog kojih ju je Jandroković i “bocnuo” te naglasila kako su njezini roditelji unajmili sporni Mercedes.

U kuloarima se prije Europskih izbora govorilo kako će Gabrijela Žalac biti nositeljica HDZ-ove liste na Europskim izborima. No, prometna nesreća u kojoj je bez valjane vozačke dozvole udarila djevojčicu, srušila je taj plan. Ona je i jedna od ministara koji nemaju saborski mandat, pa je njezina politička sudbina neizvjesna.

PREMIJEROVA DVOSTRUKA IGRA: Želio je Žalac na novoj moćnoj poziciji, sada su uzdrmani. Hoće li ‘slavonska Gabi’ samo nestati?

MINISTRICA ŽALAC NA RUBU SUZA PONUDILA OSTAVKU, ALI NE NEOPOZIVU: ‘Vozačka dozvola joj je istekla 2016.! ‘Nisam znala…’

 

Povratak na Net.hr