HTJELA JE SA SDP-OM

‘NAŠTETILA UGLEDU STRANKE’: Laburisti suspendirali donedavnu predsjednicu Nansi Tireli

Izjava da joj je žao što Hrvatski laburisti neće u predizbornu koaliciju sa SDP-om koštala je donedavnu predsjednicu te stranke Nansi Tireli.

Nakon jučerašnjeg gostovanja u emisiji Bez cenzure na radiju Rovinj FM, Hrvatski laburisti suspendirali su svoju nekadašnju predsjednicu Nansi Tireli, kazao je za Zagorje.com predsjednik Laburista Tomislav Končevski. Tireli je suspendirana jer je naštetila ugledu stranke.

‘CILJ IM JE IZGURATI LJEVICU’: Šef Laburista žestoko napao Milanovića

“Svojim jučerašnjim izjavama na rovinjskom radiju Tireli je naštetila ugledu stranke i mi smo je jučer poslijepodne odmah zbog toga suspendirali. Mi je nismo isključili, odnosno, nismo je ispisali iz stranke nego smo je suspendirali i njezin predmet poslali na stranački Sud časti. Nakon toga je Tireli jučer sama poslala ispisnicu iz stranke”, rekao je Končevski.

Tireli je u spomenutoj emisiji kazala kako joj je žao što njezina stranka neće koalirati sa SDP-om kao i do sada te da ona nije imala utjecaja na tu odluku jer Laburisti imaju novo vodstvo. A ono se, kaže ona, nije potrudilo učiniti nešto da se to ne dogodi.

Nansi Tireli je za N1 danas izjavila kako je ona napustila stranku prije same suspenzije. Na pitanje o tome hoće li se pojaviti na izbornim listama Narodne koalicije bilo kao nezavisna kandidatkinja ili kao članica neke stranke, Tireli je rekla da je još nitko nije kontaktirao.

Također, potvrdila je da je ona osobno sklona takvom scenariju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr